На Марсі знайшли скам'янілий скелет? (ФОТО)

18
0

В Мережу потрапило відео, яке нібито відзняв марсохід Curiosity, на кадрах видно предмет, схожий на скам'янілий скелет ящірки.

Допитливі блогери дану знахідку характеризують, як "щось паранормальне". Збільшені і деталізовані стоп-кадри з опублікованого відео миттєво розлетілися по Інтернету - на них чітко видно обриси об'єкта, що має разючу подібність з скам'янілостями стародавніх істот, виявлених раніше на Землі.

Відеоролик був завантажений на відеосервіс YouTube 19 лютого, і являє собою збільшені і фокусувані фотографії, зроблені марсоходом Curiosity раніше цього місяця. На фото можна побачити контури хребців невідомої тварини, які переходять в хвіст, який далі ховається під кам'янистою поверхнею Марса.

Дані кадри будуть детально вивчені, адже вони можуть стати підтвердженням того, що життя на Марсі таки існувало. NASA нову знахідку поки не коментує.

Нагадаємо, що інші кадри, які були раніше представлені на розсуд громадськості і викликали гучний резонанс, мали досить банальне пояснення. Раніше були опубліковані фото "кристалізованої квітки", яка, як згодом було з'ясовано, виявилася шматком пластика від космічного апарату. Також, в свій час, величезний резонанс викликало виявлення "НЛО", які курсували над поверхнею Марса, які пізніше були пояснені незвичайним заломленням променів над поверхнею планети.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також