На межі життя і смерті: над прірвою у Татрах хлопець виконав ризикований трюк (ВІДЕО)

8
0

Відео, яке зняв молодий словак, стало вірусним - не минуло й 20 секунд, як його вже переглянули понад 430 тисяч разів. Молодий чоловік перелазить через поручні на оглядовому майданчику на вершині Ломніцький Штит у Високих Татрах та робить стійку на руках. Тобто практично робить це над прірвою понад 400 метрів.

Відчайдухом виявився 26-річний Матей з центральної Словаччини. Його вчинком деякі захоплюються, інші засуджують.

"Респект! Він Майстер. Навіть, мороз пройшов по шкірі", – пишуть люди у коментарях.

"Насправді це дуже поганий приклад для менш досвідчених наслідувачів. Дуже дурний і ризикований крок. За всяку ціну справити враження і не думати про наслідки", – написали інші на сторінці спільноти Tatra у Facebook.

Матей стверджує, що не боявся коли робив стійку (стенд) на руках над прірвою і готувався до цього десять років.

Він також зазначив, що не бачив ніяких заборонних знаків на оглядовому майданчику. Утім закликає не повторбвати його трюк тих, хто до цього не готовий.

«Якщо людина розумна, вона не буде робити те, чого не вміє. Тож я не думаю, що потрібні якісь попередження про це. Тому що, звичайно, той, хто цього не вміє робити цього не зробить», – пояснює Матей.

За його власними словами, жодної заборони він не порушував.

До вершини Ломницкий штит (Lomnicky Stit), це друга за висотою вершина у Високих Татрах, піднімається спеціальна кабіна, яка вміщує до 15 осіб і ходить з інтервалом у 20 хвилин. Висота гори сягає 2634 м над рівнем моря. З оглядового майданчика видно майже п’яту частину Словаччини, а з іншого боку відкривається дивовижний панорамний вигляд на польські низини.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також