На місце нового міністра оборони Угорщини прийшла зірка "Плейбоя" (ФОТО)

14
8

11 вересня 2015 року на посаду держсекретаря з питань спорту Угорщини призначили срібну призерку Олімпійських ігор з плавання Тюнде Сабов. Раніше цю посаду обіймав новий міністр оборони Угорщини Іштван Шімічко.

40-річна Тюнде Сабов відома також тим, що знялася напівоголеною у журналі "Playboy" у березні 2003 року, ставши "дівчиною місяця", потрапивши на обкладинку чоловічого видання.

Вона розповідає, що колишній головний редактор журналу запропонував їй знятися топлес. "Для мене було за честь потрапити на обкладинку цього престижного та елегантного видання", - каже Тюнде Сабов.

Нині вона є також адвокатом та віце-президент федерації плавання Угорщини. У 2004 році її призначили радником комітету Національних Зборів з питань спорту, у 2012-му - стала членом президії Олімпійського комітету Угорщини. Нагороджена Золотим та Срібним хрестом Угорщини за заслуги.

Тюнде Сабов народилася в м. Ніредьгаза у 1974 році, тут і почала займатися плаванням. Одружена, має трьох дітей.

Нагадаємо, що попередник Іштвана Шімічка пішов з посади на тлі міграційної кризи в країні.

Mukachevo.net

Коментарі

В
Василь

Гарна жіночка, а редактори Мук.нет не знають що пишуть.

ДО
до Олександра

Повій є і в українській політиці навалом. Чесно...таку брудну політику, таку так звану політичну еліту.. На світі немає навірно. Продажні, вори, жуліки та брехуни. Що тільки події останніх тижнів...так звана коаліція тріщить по швам. Гризня між собою. Оппо блок тихенько за кулісами уже щось намутили з БПП 1000%...Тимошенко з коаліції і Самопоміч теж вийдуть тільки часом. Що тільки боротьба з Свободою бувші со майданівцями роблять?...пані Гайдар заступник Сраакашвілі ще досі з РОСІЙСЬКИМ ГРОМАДЯНСТВОМ!!!так що питань, політичних хто де призначенний і ким...у нас актуальніше ніж дивитися що і як в сусідів)треба починати із себе.

О
Олександр

Повіям не місце в політиці... за гроші продадуть і рідну матір, як продали свое тіло.

М
Микола

Міністр оборони це держсекретар з питань спорту Угорщини....Це що?Ало гараж редакція ви читаєте те що пишете?

Е
Едуард

А в Україні кого ким призначили?)цю тему і не треба чіпати бо це буде сором і ганьба...

Г
группенфюрер

Братья украинцы, остерегайтесь подделок! Жевательная резинка - символ американского образа жизни. Белая, вкусная, приятно пахнет, но это - не сало!

Л
л

все ж таки її призначили на посаду держсекретаря з питань спорту Угорщини чи на посаду міністра оборони

КВ
Кумарять вже

ПТУшники,не робіть то,шо вам не під силу.Жінка одружена-це жесть.

Читайте також