На місцевих виборах у Закарпатті відбулася солідаризація Порошенка з Медведчуком – Балога

12
9

На думку політика, усе відбувається через жадібність і страх, і це те, що погубить цю владу, як і попередню.

– Дивлячись на те, як проходять вибори на Закарпатті, кому належать франшизи на технологічні проекти, хто йде у списках різних партій, можу сказати одне: в області відбулася солідаризація Порошенка з Медведчуком та місцевими бандитами з метою, як вони кажуть, поставити в стойло аборигенів, – зазначив Віктор Балога. – Сьогодні я абсолютно переконаний, що 11-го липня було покладено старт виборчій кампанії. Чомусь у ті дні Мукачево не сходило з телеекранів і шпальт газет, кожен "політолог" і "експерт" став великим спеціалістом по Закарпаттю. Пройшов час і все стало на свої місця. Спікери, які розганяли тему, виявилися давно купленими Банковою. ЗМІ, які тоді надали резонансу бандитським розборкам в "Антаресі", сьогодні вперто не помічають не менш резонансних подій, таких як заворушення в ромському таборі, холоднокровне вбивство молодого хлопця кандидатом в депутати від "Солідарності". Вони не бачать професійного кіллера Ситара в списках "Відродження", хоча це те ж саме, якби після відсидки Пукач пішов у Верховну Раду за списком партії Литвина. Великі "спеціалісти з контрабанди", яким заплатили за кожне їхнє слово, не бачать, як цей "бізнес" процвітає зараз.

– Влада зайшла настільки далеко, що уклала союз з Медведчуком, щоб не дати нам перемогти на Закарпатті. А за таке самодурство їм доведеться розраховуватися інтересами держави десь на переговорах у Мінську, – додає народний депутат. – І те саме відбувається по свій країні. Вчорашні "регіонали" йдуть у списках "Солідарності", корупціонери і хабарники наймаються на службу новій владі, схеми процвітають, простих українців не бачать і не чують.

– Людьми у владі рухають лише два інстинкти – страх і жадібність. Вони змусили цю владу порушувати закон на виборах в Чернігові. Сьогодні страх і жадібність змушують їх укладати союз з криміналітетом, "регіоналами" і Медведчуком. Жадібність і страх - це те, що погубить цю владу, як і попередню. І відбудеться це дуже швидко, – підсумував політик.

Коментарі

ДЗ
до Закарпатець

і ніколи ні перед ким не стояли на колінах!Сьогоднішня ситуація нагадує татаро-монгольську орду, враження,що дух закарпатця треба спалити, розтоптати, підкорити.. --- розсмішило(((( який дух???? перед ким НЕ СТОЯЛИ на колінах??!!!????! таке враження, що так, як маскалі - нияк не можуть "встать с калєн" і все нам хтось винен... маразм.

ЄП
Єдно повім-ко пише літературно-той проплачений

!!!

В
Виборець

Нічо, проголосую за Балогу. Будуть знали.

Д"
до "за закарпаття"...

ти чоловиче ще гiрший за тих жидомасонiв,раз звинувачуеш Росiю,Путiна!!!при чому тут це?болота аж по вуха на мiсцях i це очевидно...на очах у всiх продаються,як проститутки-от де причина...але май легше звалити на когось...

В
Василь

Чуствую нелегкі будуть вибори на Закарпатті.9

ЗЗ
за Закарпаття

Жидомасонська влада з Києва і путінськомедвечук москаль готують у нас масові безпорядки на місцевих виборах...у пяних і обкурених кандидатів від партії регіонів, а це відродження і солідарність з членососами з опоблоку масса грошей з росії для підкупів і бардаку на виборах і лякають чесних закарпатців...

З
Закарпатець

Ніколи не писав коментарі, але те що твориться в Закарпатті заставило сказати: проживаючи в 6-ьох державах закарпатці жили в мирі і злагоді, поважаючи людську гідність, чесність і доброту і ніколи ні перед ким не стояли на колінах!Сьогоднішня ситуація нагадує татаро-монгольську орду, враження,що дух закарпатця треба спалити, розтоптати, підкорити...Острівець надіі-Віктор Балога, його команда,але вибори будуть виграні і громада сама будуватиме своє майбутнє! Віктор! Ми з тобою!

ЧП
Чесний Порох

Деколи з Віктор Івановичем не згідний, але в даному випадку він на 100 проц. правий. Щлюб з "темними силами" ніодного з президентів до добра не привів. Фінал буде печальний, лиш людей жалко

G
GGG

Балога вибори і так виграє. Люди вже не ті шо були, стали на багато розумніші. Дають гроші, беруть. А голосують за кого самі хочуть. Як би чубірка грязюкою не обливав Андрія, але це все шо він може зробити. Андрій розумніший і перспективніший, за нмх усіх разом взятих. Ви же два слова нормально сформулювати не можете. Керувати городом, областю, це не людей бітами бити, або машини палити, це ваш рівень і все шо ви робили за своє життя. А до рівня і розуму Балоз, вам треба рости і рости. Думаю в цій жизні ви не виростете.

Читайте також