На Міжгірщині оздоровлено майже 3200 дітей району

7
0

Організація якісного, повноцінного, безпечного оздоровлення та відпочинку дітей є одним із пріоритетних напрямків діяльності відділу освіти Міжгірської райдержадміністрації, а тому цьому питанню приділено особливу увагу.

 

Станом на 5 липня 2012 року оздоровлено 3163 дітей віком від 7 до 14 років, що становить 55,3 відсотка від загальної кількості школярів району. До 35 оздоровчих закладів залучено 17 дітей з особливими потребами, 50 дітей-інвалідів, 20 дітей, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, 962 – з багатодітних сімей, 443 –малозабезпечених, 916 талановитих, 386 –відмінників навчання, 264- дітей працівників соціальної сфери та агропромислового комплексу.
 
З 5 по 25 червня 2012 р. 15 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, оздоровлено у ДОТ «Сонечко» на базі санаторію «Верховина».
 
Рейди-перевірки, проведені працівниками відділу освіти, показали належну організацію діяльності закладів оздоровлення, активність школярів до участі в них, добре налагоджену виховну, спортивну та екскурсійну роботу. До послуг школярів були шкільні автобуси.
 
Особливо популярним стало відвідування школярами музеїв села Колочава, реабілітаційного центру бурого ведмедя в природному національному парку «Синевир», бази відпочинку «Справжня казка» в селі Подобовець, водоспаду Шипіт та Синевирського озера.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також