На Міжгірщині пройшла шкільна спартакіада

11
0

Завершилася чергова районна спартакіада школярів, у якій брали участь юні спортсмени двадцяти двох ЗОШ І-ІІ ст. Цього разу змагання проводилися тільки з трьох видів спорту — міні-футболу, волейболу (окремо серед дівчат та хлопців) та легкої атлетики.

 

Найбільшим сюрпризом стало, що тон у спартакіаді задала школа, котра немає… спортзалу, а саме — Лозянська ЗОШ №2 (директор Василь Дурневич, вчитель фізкультури Карло Федак). Саме цей навчальний заклад став чемпіоном з міні-футболу. На другому місці — нижньостуденівці, третьому — колочаво-горбівчанці.
 
Лозянці проявили себе і у майстерності біля волейбольної сітки: команда хлопців зайняла друге почесне місце. А титул переможця здобула Н. Студенівська ЗОШ, третє місце за верхньобистрянцями. З-поміж дівчат найкращим волейбольним колективом виявився із Запереділля, за ними відповідно — Міжгір’я та Ізки.
 
Заключним етапом спартакіади стала королева спорту — легка атлетика. У цьому виді змагання у бігу на 60 м серед хлопців рівних не було Юрію Мушці (Лозянська ЗОШ І-ІІ ст., №2), який зумів випередити Миколу Мигалейка (В. Студений) та Івана Почіля (Ізки). На цій дистанції з-поміж дівчат місця призерів розподілилися таким чином: 1. Руслана Лапко (Ізки), 2.Тетяна Юртин (Тюшка), 3.Ірина Красняник (Міжгір’я). У забігу на 800 м серед хлопців сильнішим виявився Юрій Мушка (Лозянське, №2), другу та третю сходинки посіли Василь Грабовчак (Лозянське, №1) та Віталій Гичка (Річка). А дівчата натомість змагалися у бігу на півкілометра. Першою на фініші була Христина Кінаш (Ізки), за нею — Мар’яна Тайстра (Лозянське, №1) та Руслана Лапко (Ізки). За сумою результатів у легкій атлетиці перше місце вибороли школярі з Річки, які обігнали ізківчан та Лозянців (№2).
 
А у загальнокомандній боротьбі за підсумком показників з трьох видів вперше першими на спартакіаді виявилися вихованці Карла Федака — Лозянська ЗОШ І-ІІ ст., на рахунку якої 120 набраних очок. А ось підопічні вчителя фізкультури з Ізок Терелі, які протягом останніх шести років були постійними чемпіонами, тепер поділили друге і третє місця з міжгірцями-поточанцями (Віктор Заплетнюк) — в обидвох команд по 116 пунктів. Всього на один бал від них відстали нижньостуденівці (Сергій Коваль), п’яте місце за Тюшкою (Василь Граб) — 114 очок.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також