На Міжгірщині прийняли програму розвитку рибного господарства

10
0

19 лютого відбулася VIII сесія Міжгірської районної ради шостого скликання, пленарне засідання якої провів голова районної ради Іван Ярема. У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Василь Щур, заступники голови райдержадміністрації, керівники управлінь та відділів, сільські голови, керівники підприємств, установ, організацій району, представники засобів масової інформації.

На порядок денний сесії районної ради було винесено 33 питання. В зв’язку з великим об’ємом матеріалів та необхідністю їх детального обговорення, депутати прийняли рішення про проведення сесії у два пленарні засідання.

На першому пленарному засіданні було розглянуто наступні питання:

«Звіт фінансового управління райдержадміністрації про виконання районного бюджету за 2012 рік», « Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Міжгірського району на 2013 рік», «Про внесення змін до бюджету Міжгірського району на 2013 рік», «Про проект «Гірський інвестиційний фонд», «Про реорганізацію Лозянської ЗОШ І-ІІ ступенів №2», «Про реорганізацію Лісковецької ЗОШ І-ІІ ступенів», «Про реорганізацію Мерешорської ЗОШ І-ІІ ступенів», «Про надання згоди на передачу в спільну власність територіальних громад сіл і селища  будівлі Українського державного підприємства поштового зв’язку « Укрпошта».

Депутати прийняли ряд програм, серед них найважливіші:

  «Про програму надання   послуг   з   технічної   підтримки реєстру документів дозвільного характеру   матеріально-технічного забезпечення роботи дозвільного центру Міжгірської районної державної адміністрації  на 2013 рік», «Про Програму розвитку рибного господарства Міжгірського району на 2013 – 2016 роки», «Про програму розроблення схеми планування території Міжгірського району на 2013-2014 роки», «Про Регіональну програму розвитку земельних відносин у Міжгірському районі  на 2013 − 2015 роки», «Програму забезпечення пожежної безпеки на території Міжгірського  району на 2013-2015 роки».

На наступному пленарному засіданні буде розглянуто питання: «Про обрання заступника голови районної ради», «Про затвердження списку присяжних Міжгірського районного суду», «Звіт голови Міжгірської районної ради за 2012 рік», «Звіт голови Міжгірської державної адміністрації про виконання делегованих повноважень за 2012 рік», «Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території району», «Про хід виконання Програми розвитку освіти Міжгірського району на 2011 – 2015 роки», «Про стан фізичної культури та спорту», та інші.

Протокольним дорученням створено робочу групу для проведення аналічного вивчення окремих рішень, прийнятих радою в 2012 році, та розгляд пропозицій, щодо внесення змін до Регламенту районної ради.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також