На мосту в Мукачеві зіткнулися 2 вантажівки, рух ускладнено (ФОТО)

8
9

Як поінформували Mukachevo.net очевидців з місця подій, одна вантажівка наздогнала іншу під час підйому на міст неподалік замку Паланок.

ДТП сталася близько 9:50 ранку п'ятниці, 8 квітня. Наразі там рух ускладнено, тим паче, що на мосту проводяться ремонтні роботи. На місці подій працює патрульна поліція.

 

Коментарі

RЕМ ЛЮБИТЬ ДУПУ...ВСЕ ЗРОЗУМIЛО:-)

Идиоти

Д
дупа

да я вижу што камионщики щось наглити наченають.

?
???

А шо редактори вважають коменти до данної статті ЦЕНЗУРНИМИ??? чи ви видаляєте лише коменти які вам не подобаються??? Може почнете об'єктивно стежити за тим що пишуть люди. Такі речі залишаєте, а якщо мова йде про політику, наших деяких посадовців чи редакцію то одразу видаляються. Мені наприклад не хочеться читати як люди ображають одне одного, причому це взагалі не відноситься до статті.

ДГ
До глотальшика rеmа

Це правда..цей в@флеглот "rеm" цiлий день сидить в iнетi i др@чить на Моiсейва з Еltonоm . I смокче сам собi держа палець в жOпе..

Р
рок

На тому мосту на час ремонту мож було установити два маяка та пустити рух транспорта по реверсу. Айбо у нас усеся робить через тухес.А щися у Эвропу пхауться.

ДR
до rem

Ти підорасино недоросла думаш шо пишеш? Позирай бо за такі висери в неті будеш мати повний рот йогурта.

П
попик

тебе ,гнидо бандеровська,пора уже ліквідувати...

5
55

бо нова піліція вмісто регулювати там рух,просто катаєся по городу в пошуках жертви,яка не на 10 метрів стала от переходу,а на 8

R
rem

Вже задовбало. Цих камійонщиків треба просто ліквідовувати на місці без суда і слідства.

Читайте також