На Mukachevo.net відновилися масовані DDoS-атаки

16
4

З певною періодичністю вони тривають уже з кінця 2013 року.

Тимчасові перебої у роботі сайту, які спостерігалися з середини липня і до кінця місяця, а також на початку серпня, пов’язані з цілеспрямованими над дорогими атаками.

Мова йде про атаки потужністю понад 250 Gbit/с, часто це комбінований флуд, а також атаки мереж магістральних провайдерів, у яких працює сайт Mukachevo.net.

Редакція припускає, що йдеться про так зване «замовлення», тобто цілеспрямовані атаки на замовлення певної сторони. Ключовий аргумент так вважати – вкрай професійно підготовлені атаки, а також їхня дорога вартість.

Слід зауважити, що з кінця 2013 року Mukachevo.net використовує різні системи захисту сайту від замовних атак, і за цей час вдалося створити дієву систему захисту, яка хай з тимчасовими перебоями, дає змогу нейтралізовувати усі спроби вивести сайт з ладу.

Редакція розглядає ці атаки як протидію професійній діяльності, оскільки нова хвиля масованих атак пов’язана з висвітленням трагічних подій у Мукачеві 11 липня та їхніх наслідків.

Mukachevo.net  

Коментарі

Z
zzz

А неплохо бы еще было включить в штат Репортера когонибудь, кто хорошо знает русский язык. А то переводы, видно, осуществляются через гугл, и, взачастую, только рассмешат.

В
В

З DDoS-атаками можна "покласти" майже любий сайт. Потужність понад 250 Gbit/с.. це говорить про те що Mukachevo.net знаходиться у так званому "пакеті" замовника. Частіше в пакеті від 3-х до 10 сайтів. Ціна таких пакетів дуже велика.. Насолив комусь Mukachevo.net)) До речі мені подобається сайт Mukachevo.net, оформлення 4+, доступність інформації 5+, швидкість подачі інформації 5 хоч деколи запізненням додається якісь фестивалі у нашому краї. Наприклад: пройшов фестиваль такий то, фоторепортаж з нього, якби знав про фестиваль то пішов би. Але все одно за подачу інформації тверда 5-ка. Виділення подій жирним та червоним кольором 5+. Незалежне оцінювання події 4+ (4+ тому що десь колись не дописується інформація, більшість не дописується у резонансних подій в принципі це нормально і допускається, головне щоб не було Кісельовщини). Побажання: наприклад ви написали новину про те що щось відкрилося, якийсь заклад, кафе, атракціон - так напишіть адресу, ви ж все одно написали про це:)

АН
атакують не тільки вас

«Репортер» атакують?Майже помилились.

АН
атакують не тільки вас

Атакують не тільки вас атакам піддаються «Закарпаття онлайн», «Репортер», «Новини Закарпаття» практично всі самі популярні сайти Закарпаття. До речі згідно повідомлення у Фейсбук вчора зламали сайт «Новини Закарпаття» та видалили базу даних. Без проблем себе почуває тільки сайт ек-регіонала Івана Бушко «Голос карпат», який за останній час за рахунок не малих вкладів грошей наростив свою відвідуваність. Тут і до ворожки не треба ходити вибори на носі.

Читайте також