На Мукачівщині авто збило людину: поліція шукає свідків ДТП

15
10

Травмованого чоловіка на узбіччі дороги виявили сьогодні, 9 грудня, близько 18:20 у селі Червеньово Мукачівського району.

У поліції Закарпаття розповідають, що житель села Червеньово, 1964 р.н. отримав тілесні ушкодження, ймовірно, внаслідок ДТП.

Постраждалого госпіталізували до Мукачівської центральної міської лікарні. Попередньо медики діагностували у нього перелом ноги.

Потерпілий повідомив, що на нього наїхав автомобіль.

Правоохоронці встановлюють особу водія, причетного до автопригоди. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

В поліції просять усіх, хто став свідком ДТП або володіє інформацією, яка допоможе у розслідуванні справи, зателефонувати на оперативну лінію «102» та повідомити все, що їм відомо з приводу інциденту.

Коментарі

Є
Євгеній

Звернення до пішоходів. Носіть будь-ласка світловідбиваючі жилети або одяг зі світловідбиваючими елементами. Зрозумійте в темну пору доби ви для водіїв як примари появляєтеся нізвідки. На дворі зима, темніє скоро. Бережіть себе та своїх дітей. Я проїжджав те місце де сталася аварія ще до приїзду швидкої. В тому місці дорога не освітлена, чоловік був одягнутий у все темне і плюс до всього ще й падав дощ видимості ніякої.

М
Мики

До Рем ты долбой@бе недоношенный причому тут евробляхи ты дятел

Р
Рем

Накуплявут євроблях і давуть людий.

Ю
ю

учора іду вечером, перед пішоходним переходом збавляю до 30. І дись за 15м до переходу, якраз як проїзжає остання зустрічна, зліва уже на серередині дороги появляються жіночки. Одна чуть пристала би увідіти чи я ії увідів, друга маршовов походков під машину. Я устиг стати. От питання, чом не мош почекати 3-5 секунд і володіючи ситуацією перейти дорогу? Чому пішохід чекать 1 наносекунду і нараз борзо переходить ззаді машини, яка вечером сліпить ушитких? Чому за себе недумавуть?

Й
Йончи

То криси так роблять а як би чоловик помер? Та нич скоро його знайдуть, можливо теж по серед дороги......

П
Петро

Сліпим за рульом нічого робити - водій по любому винуватий , а ще і втік , не красно зробив !

О
Олег

З Антоном повністю згоден. Люди не розуміють що їх не видко на дорозі, от і страдають. Але перед судом нажаль водій винний.

О
Олег

до Руслана. Мукачевська ЦРЛ офіційно районна, але по факту вона функціонує на кошти міста. Тому району там не раді. Це наслідки децентролізації.

A
Anton

Чорна курточка, дощ, сам винний

Р
Руслан

Як, я знаю лікарня у Мукачеві района, а не міська..

Читайте також