На Мукачівщині біля Лавок вирубують великі та здорові дерева (ФОТО)

15
9

Про рубку неподалік села Лавки, що на Мукачівщині розповів у себе на сторінці Фейсбук мукачівець Юрій Сазін. Він натрапив на неї випадково.

За його словами, гуляючи по лісу почув звуки бензопили, тому викликав на місце правоохоронців. Спочатку туди прибули працівники патрульної поліції, але як виявилось, це не їх ділянка відповідальності, тому вони повідомили про випадок поліцейських Мукачівського райвідділу поліції.

Як розповіли правоохоронці Mukachevo.net, на місце прибула слідчо-оперативна група, вона поспілкувалась з чоловіком, який керував рубкою. За словами поліції, він надав їм документи, що свідчать про законність рубки згідно лісорубного квитка.

— І ще, по деревині видно, що це ніяк не санітарна рубка...Дуже шкодую, що не обійшов і не сфотографував усі пеньки, щоб ці давачі "дозволів", показували ці фото своїм нащадкам замість лісу., - розповідає Юрій Сазін.

Згідно фото, яке опублікував Юрій Сазін там дійсно вирубується багато дерев, які на вигляд не дуже схожі на погану деревину...


Коментарі

М
мукачівець

З тої вирубки кормиться і поліція і прокуратура, не видять они ничого там де бабло!

Ю
Юрій

Щось довго поліція не давала відповідь, - торговалась з бензопилой??!

Ч
Читач

В Мукачеві в парку по Валенберга "законно" зрізали кілька велдиких здорових дерев - то ви не бачите?

1
111

Фоштер валєра торгує як може 1 на право 5 на ліво

ЗЛ
Золтан Лендєл

А хто то вирубує державний ліс ?

Л
Лавки

До 10:51.Ти такий лавчанин,як я скрипач.Секція ти в голові не робить.Іди в Лавки,най ти вкажуть де Банджія!А гора Сиксія!

ЛН
Лавки настоящщі

Гора називається Банджія а не Сексіія) то не сексія а секція!!!

Л
Лавки

Ой,яка новина.З Росвигова видно гору(Сиксія) над Лавками де під ноль вирубано декілька гектарів прекрасного букового лісу.Ця вирубка виднієся,як лисина на голові.І ніхто ані чичирк.

И
Иван

Дав їм документи... а яким номіналом і в якій валюті?

Читайте також