На Мукачівщині чоловік пограбував аптеку (ФОТО)

7
4

Жінка повідомила, що буквально на кілька хвилин відлучилася зі свого робочого місця, а коли повернулася – виявила відсутність 4 тисяч гривень.

Слідчо-оперативна група спільно з поліцейським офіцером громади, прибувши на місце події, здійснили огляд та опитали можливих очевидців. Правоохоронці оперативно встановили, що до крадіжки може бути причетний 39-річний місцевий житель.

З’ясувалося, що того дня чоловік зайшов до аптеки, щоб попросити грошей у борг, побачив, що за прилавком нікого немає, і привласнив чужі кошти. Більшість викраденої суми працівники поліції у нього вилучили та повернуть потерпілій.

Чоловік уже мав судимість за схожий злочин. Зараз його затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі відкрили провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто Крадіжка. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

А
аптекa-бaнк!

чоловік зайшов до аптеки, щоб попросити грошей у борг

У
уважний

Завтра ще раз цю новину надрукують? Бо, як кажуть, до тричі...

М
Мукачівець

тому кіть мене обчистять, то не біда, мені майор ФСБ подкине роботу - на Берегівщині напишу шось дурноє про мадярів од імені Бендери, у Тячеві про румун, а сусідови на Франка на капурі намалюву образ Алоїзовича. Кончена країна, тому мені мош усьо. Бо я - то країна.

М
Мукачівець

Аптеки нас грабують постоянно бо держава у нас пустоє місто так що не обідніють !

Читайте також