На Мукачівщині двоє людей побили правоохоронців. Поліцейським довелось дістати зброю (ФОТО)

15
26

Злочинці таки були затримані та доставлені до Мукачівського районного відділення поліції.

Почалось все зі звернення 33-річної мешканки села Обава, яка заявила, що у неї вкрали гроші в сумі 5 тисяч та золоті вироби. Жінка прямо вказала на чоловіків, які ймовірно здійснили крадіжку. Це були її родичі з якими вона проживала у будинку.

На місце виїхали правоохоронці, які захотіли поспілкуватись з 23-річним чоловіком та його 58-річним батьком, але ті почали поводитись агресивно.

Чоловіки напали на поліцейських та почали їх бити. Так, один із працівників поліції отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забійну рану чола. Інший працівник поліції отримав травми ноги та руки.

Аби припинити дії зловмисників копам довелось здійснити попереджувальний постріл у повітря та застосувати спецзасіб «Терен».

Наразі чоловіків затримано, а правоохоронцям надано необхідну медичну допомогу. Одного з поліцейських залишили в лікарні.

Відкрито 2 кримінальні провадження: за ч. 2 статті 345 ККУ, а саме погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу та ч. 2 статті 342 ККУ, тобто опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків.

Коментарі

ТС
Тот самий поліцай

Застосувати зброю було неможливо так як то табор, і там боло міліон людей, застосували би,були би ми винуваті, і Нико би не розбирався особо у наших діях, хоча всі причини для застосування були. Про «неповноцінність наших мусорів» що Вам заважає прийти працювати у систему ? Закон ніколи не стане на сторону поліцейського, Думаєте одному з вибитим коліном або його напарнику з струсом мозку хтось дякую за таке скаже ? Чи думаєте медальки їм навішають ? Дуже помиляєтеся люди.

П
Пішті

От мерзотники

Т
Троцкій

До уваги емоційних коментаторів. Зараз легко можна влаштуватися на патрульного. Ідіть і наводіть порядки серед народу. Робокоп, Брюс Вілліс, Сталлоне, Шварц - є з кого брати приклад.

СЗ
Слуга Закону

Такого у нормальній країні не має бути. У цивілізованому світі , навіть доторкнутися до поліцейського, який на службі, при зброї, це вже великі проблеми. А у нас роблять, що хотять. Це ні в які рамки не влазить. Треба карати і не лише фінансово.

K
karpaty

suka nerobi chortovi privykli robutu na pilorami za2000 grn u tyhden' ta lem kradut bo zdohlu a od tyh mentiv vonyacih tolku nol hodyat lem blatuvut ta kavu na zapravkah pyut a kolu na dezurstvi ta u kafe bilse sidyat chum na otdeli kolu tuy uzhe poryadok bude uzhe se ostopuzdilo dayut im ohnestelnoe oruzhie i spec.zasobi a si kilavi ne ozh strilyatu ne mozhut a voduty mashinu normalno ne mozhut i pizdyat ih cihanchuki i smolyaku tage sudorovu kozu boga im togo bo sya ukraina,zaklyalasya i rozvalulasya zhutu tuy nevozmozhno...

ДБ
До баламута

Твій розумовий рівень відповідає твоїй кличці.

І
Іван

Перебачте хлопців,мало погорячилися,з ким не буває.Новий рік,всі погощені...Вони дуже розкаюються,більше не будуть.

У
Учень

Товариші. Перестаньте знущатися, бити і люто добивати до травм голови робітників поліції. Майте совість врешті решт. Як не стане поліції, то буде біда. Нікому буде зупинити бєспрєдєл, бо пацани по-нанятіях хто спився, хто знюхався, хто здвигався.

О
Оксана

Так тим псам і треба

V
Volodymyr

Напишіть в ютубі PRO-police там переходите у вкладку списки відтворення шукаєте "Применение оружия сотрудниками полиции" і кайфуєте, у нам так, ясно же небуде

Ю
ю

за майдан мавуть отвітити ко то усьо начав. Снайпери могли і по ногах стріляти, а не у шию, голову. Значить бов приказ - наповал. Бо даже воєнним приказувуть - зробити солдата небоєздатним -менше витрат зброї, а каліків пак най ворожа краіна лічить. Тому, легко поняти удкіть роги і хвіст ростуть у майдана, тероризма і замовних убивств в Україні. Ко запросив од нас на обмін сьих чилядників.

Б
баламут

Та в Штатах або у Германії за поліцейських навіть президент має втрутитись. Тому там і порядок. А у нас їх здадуть як склотару, приклад майдан. Ще на коліна поставлять прикл . мисто Лвів

В
Вано

Пристрелити на місці, як дворняг блохастих.

Р
рем

дати по 3-5 років, щоб іншим наука була. В США взагалі ці два нападники були б вже без суда і слідства як скажені пси на місці пристрелені.

В
Водило

До 13.24 та 13.12....Це хфорі люди. Мабуть по заказу туфту пишуть.Невже в країні може бути г. такоє. Майже зачали їх у пробірці , як дослідницьькіій матерьяль

Р
регор

мама, вызывай ментов!

Ю
ю

точно, бояться даже нагойкати на злочинця, бо суддя пак може призначити компенсацію за психологічну травму

ДG
до GANDONA - До микачивця 12:34.

Ти шмиргльо воняча, кацапка сифілітична тя вродила у свинськуй кучі. Майжек то тебе в гузицю пендриками уругали шо ти так любиш вонячих мусорів. Чоловік правду написав шо то є дебілота у формі. А ти майдек самий мусор раз за них мазу тягнеш, не урвися PIDARE/

ДМ
До микачивця 12:34.

Кацапе , а кацапські поліцаї тебе при затриманні в дупло трахають?Ти шалунішка.

З
Закарпатець

Зайве підтвердження неповноцінності теперішніх укрполіціянтів...

У
Україна

Бидлоту треба відстрілювати !!! Перевиховання - марна втрата часу .

А
АГА

Прострілить коліно ще буде винний поліцай ,туй такі судді що укрутять у який треба бік у них Закон як дишло , хто за що платить туда і крятавуть.

В
Варишський

Нараз прострілити коліно таким бидлосам, і більше в селі нико і не думав рипнутися на мусорів

В
Вася

Треба робити як в США - зразу стріляти в бидлоту на ураження.

S
stefan

А в таких випадках чому копи не застосовують американський досвід - пристрілити нападника ? Мають ПОВНЕ право.

F
fonok

Kraina dolboebiv.

Читайте також