На Мукачівщині між селами Макарьово та Барбово виявили тіло 18-річного хлопця

17
10

Наразі експерти встановлюють причину смерті молодого закарпатця.

Як зазначили Mukachevo.net у Головному управлінні Національної поліції Закарпаття, ввечері 20 травня на полі між селами Барбово та Макарьово було виявлено тіло без ознак життя, молодого чоловіка, 18-років.

На місці працювали слідчі. Тіло було направлено на експертизу, саме експерти визначать причину смерті.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.1. статті 115 ККУ, тобто умисне вбивство.

Нагадаємо, на Берегівщині поблизу залізничної станції виявили тіло людини.

Коментарі

1
100

Йой тих що то наробили довго глядати будуть

О
Односільчанин

Знайшли винуватих?за що так жорстоко з хлопцем???

1
100

Но чи Дибіли ті що стріляли

З
Знакомий

Вічна пам'ять тобі Юрка!

О
Олександр

До 1 21.05.2020 21:00. Стрільба була за контробандний тунель на Словатськів граници, Блюк Пітьовка і Балога знавуть чому стріляли, А тунель кришував колишній начальник Ужгородського СБУ який сам хвалився як з тої сторони чомодани з доларами переправляли, а туда фури сигарет тай наркоти, ВСІ ТО ЗНАЮТЬ... лем ти нич незнаш.

A
ANONIM

А позад чого?

R
Romario

Такого бардаку як останні 30 років на нашій території нигда не було. Пора Закарпаттю повертатися самостійно в Європу - геть від жидо-бандерівського гніту.

1
1

Охотників розвелося до блуду. Купують собі білети і по кертам.“Вадасники” херові.Люди на учасиках,а вно стрілять. Сі бітанги вже многих на тот світ отправили! Коли пси,лепаві вушливці правосеки,земля їм стекловатув, устроїли збройну бузу в Мукачеві,то єден Йовбак вийшов захищати!

З
Закарпатець

ранком поїхав на поле на тракторі розсипати хімікати, батько довго чекав поїхав за ним. знайшов тіло в полі. Вбитий з вогнепальної зброї коли справляв нужду по великому пострілом сзаду. Куля зайшла під лопаткою вийшла через шию, вмер від втрати крові...своєчасна допомога би спасла життя. Скоріш за все, ймовірно, що браконьєрский постріл, бо коли людина в траві схилилася можна сплутати з звіром (кабан, косуля). Треба ШМАНАТИ ВСІХ вадасок, браоньєрів ВСІ ЗНАЮТЬ, це особиста категорія наволочі. ХТО якщо щось знає ПОВІДОМТЕ поліцію.

З
Знакомий

Інформацію дайте,якщо шось узнаєте.Малого полюбому забили,не свойов смертю умер.

Читайте також