На Мукачівщині мисливці почали полювання на фазана (ФОТО)

19
5

В неділю Мукачівські мисливці зібралися на відкриття сезону полювань на фазана.

Ця птиця дуже обережна та боязка і при першій нагоді намагається втекти, в той же час фазан не дуже добре літає. Може пролетіти 70-150 м, але швидко виснажується, тому намагається літати не часто. Саме через цю особливість фазанів полювання на них цікаве, проводиться групами мисливців з собаками, пише М-Студіо.

Коментарі

*
*****

Підтримую попередніх коментаторів.З таким підходом до природи наші діти і внуки будуть бачити тварин лише на малюнках....

ДМ
Др. Мальтус

Дійсно, в Угорщині птахів, звірів, риби на порядок більше, аніжв нас. Хоча й мисливців в них вистачає, й рибалок. Але наші, таке враження, раді винищити все, що рухається. Ще й придурошні журналісти зі своїми чупакабрами... Чи то люди так отупіли -для них вже нема ані видри, ані тхоря, ані ласки - якщо хтось кур поїв,одразу волати "чупакабра!" При такому ставленні до природи й не дивно, що в нас живого звіра не побачиш, окрім вуличного пса.

І
ІВ

Фазан це єдиний птах, що поїдає колорадського жука, саме тому, треба піклуватися над збільшенням його популяції. Вважаю, що на цих фото нема жодної освіченої людини- знайшли, чим хизуватися! Недавно була на міському кладовищі і там побачила фазаниху з виводком фазанят. Тільки на кладовищі знайшли прихисток ці птахи від людської дурості й невігластва.Скільки багато фазанів бачимо на узбіччях доріг, коли їдемо в Угорщині. А в нас усе треба відстріляти і пожерти.

О
оту

Шось ти злий, може глисти ?

О
От

Абисьте самі уздихали.

Читайте також