На Мукачівщині під колесами автобуса загинув 19-річний велосипедист (ФОТО)

9
15

Пізно ввечері на автодорозі Київ-Чоп неподалік с.Іванівці Мукачівського району водій автобуса смертельно травмував 19-річного велосипедиста, який рухався зустрічною смугою руху.

На телефон «102» чергової  частини Мукачівського  міськвідділу міліції надійшло  повідомлення від невідомого про ДТП на 777-му кілометрі траси міжнародного  сполучення Київ-Чоп.

За попередньою інформацією правоохоронців,  водій автобуса марки «SETRA», рухаючись маршрутом «Вінниця - Італія», під час обгону  виїхав на зустрічну смугу руху. Назустріч йому їхали два велосипедисти, які не мали на велосипедах і на собі відблискуючих  знаків. Тож водій автобуса не помітив вчасно велосипедистів і не зміг уникнути наїзду.

Від удару одного з велосипедистів відкинуло  на узбіччя дороги, від отриманих травм нещасний загинув на місці аварії. Ним виявився 19-річний житель сусіднього села Ракошино.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального  кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху), пише Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС.

Коментарі

Н
Неля

підераси!! не пишіть херню.. то половина не правда шо написано!!

М
марина

Співчіваю...

А
Анонім

Ви таку )(уйню пишете тот пацан був хорошим він один в сімї робив на двох родітілів мама прикута до візка а тато хворий ви бляД1 тупі у людей горе а ви таку )(уйню пишете.

ДМ
до міша

...там все порозбивано в дребезги -подивись уважно на фото 1)переднє колесо ціле (отражателя нема). 2) нема навіть кріплення для отражателя на рулю. 3)педалі цілі -а отражателя нема. 4)подивиль на сам велосипед - і ти хочеш сказати що вони там колись були(років 20 назад -можливо). Не завжди ко загинув невинний -ВІН просто вважав себе умнішим за Інших-тіх ко мае отражателі та фари(блималки) бо ВІН ліпше пропив би гроши ніж купип би отражателя..

М
міша

Люди які пишуть що небуло отражателей то они дураки... Кто после дтп найде якісь отражателі коли там все порозбивано в дребезги..

В
влад

память загиблому а батькам спiвчутя

ДВ
до василь

Може до того мама була така-хвора шо зовсім невчила єдининого сина правилам безпеки та ПДД ще змалку .Чи грошей на книжку ПДД невистачало ...

В
василь

люди-люди....што пишете? У батьків загинув єдиний син...мама-хвора,лежить паралізована,батько-теж хворий...А ви таку хрень пишете....співчуття родині.

ВИ
водитель и велосипедист

а фонари и отражатели на велосипеде обязаны быть по ПДД - за нарушение штраф -ЖИЗНЬ (а если остался живой в тюрьму до 2х месяцев - на другой раз все будет иметь и светоотражающий жилет тоже)

1
123

А трассе есть освещение?Велофару купить религия не позволяет?

А2
Аноним 2

Да там есть дорожка, но она в таком состояние, что там можно глаза выколоть, а то и хуже.

ХВ
хто в курсі

там була велосипедна дорожка, чи уже нема?

С
Саша

Вони не на зустріч їхали вони їхали в ракошино по лівій стороні автобус їхав із мукачева в сторону ужгорода автобус брав на обгон таксі і не побачив велосипедистів

В
Василь

ДорогI велосипедисти!!! Купiть собi якiсб жилетки чи фонарики- вас не видко! "Пешохiд завжди правий ,але не завжди живий"!!!! Робiть шось для своеi безопасностI!!!!!!

Я
Яся

половину не правильно написали.

Читайте також