На Мукачівщині шукають 16-річну дівчину, яка пішла з дому на Новий рік і не повернулася

12
13

Дівчина нікому не повідомила куди йде і зникла безслідно.

Працівники поліції встановлюють місцезнаходження неповнолітньої мешканки селища Чинадієво. 16-річна Андріана Кручаниця кілька днів тому пішла з дому і не повернулася. Поліція звертається до громадян, які мають інформацію про місце перебування дівчини, з проханням повідомити про це на лінію «102».



Коментарі

ДН
До нижньої марги

16 :40 .Муйдауне любиш свою сестру ?А тепер коли вона пропала ти не маєш кого любити? Купи собі вівцю і люби її ,будеш справжнім русуном.

М
Майдаун

Центроше,твуй “інтелект” єднозвилинний,якраз на то і здатен,што освоїти “єдна баба казала”.Ти блювото тупа,не пиши нич бо вже кури смівуться.Короставцю смолавий придурку! Марго заперевальна,13:57, тріперний викидишу,то твої бандерувські “цінності” п..ер-паради,як і твуй ідол п..ас бандера-сопля!

ДМ
До майдауна

То ти від забав з твоюв гузицею головов поїхав?

М
Майдаун

тать дайте сюй дівці спокуй..я тоже коли бов такий молодый ге она то часто утікав на гульки у вариш до гей-клубу "Голуба пікныця"

Ц
Центровський

До майдауна 13:06 . Кажут люди шо то твоя сестра.Бідна та твоя мати ,син розумово відсталий ,а дочка курва малолітня.

М
Майдаун

Центроше вот у б..стві і к..вах тися розбераш професіонально.Бо нагулялатя і вкотилатя така сама “втікачка”.Копильцю,а по другим темам закрий свуй будар бо лем вонь несеш,д..ле!

С
Синяк

Насосалася по синякови та мош іти домів

О
отакої

уже найшли нагуляну

Ц
Центровський

до Мукачiвця, но ти смiшний)) Шкода хлопця, чим шкода? Тоесть, найдеся якийись дурачок, який ся на нiв уженить, а она потом буде б*дствовати направо налiво. Се ти маеш ввиду? Тодись правий, такого дурака лем пожалiти...

М
Мукачівець

Обличчя говорить само за себе , не дівчинка вона уже . Шкода хлопця , якому попадеться така .

Ц
Центровський

Файна дiвка, вдувабельна

Л
Лоці

"Дівчина пішла.... і не повернуВСЯ". ХА-ХА-ХА

В
Вано

Малолітня хвойда. Нагуляться та сама прилізе.

Читайте також