На Мукачівщині шукають неповнолітню дівчину, яка пішла із дому (ФОТО)

9
11

?Поліція встановлює місцезнаходження 13-річної Анастасії Бастрикіної. Дівчина серед ночі пішла з дому і не повернулася. Правоохоронці наразі вживають заходів щодо розшуку непонолітньої і звертаються до громадян, кому відоме місцезнаходження дівчини-повідомити на лінію «102»

Сьогодні, 31 січня, о 06.40 год. до поліції звернулася мешканка с.Нове Давидково Мукачівського району, яка повідомила, що її 13-річна донька, Бастрикіна Анастасія, пішла з дому і досі не повернулася. Мобільного телефону при собі дівчина не мала.

Прикмети розшукуваної: зріст 157 см., повної тілобудови, волосся світле,на обличчі багато родимок. Була одягнена в сірі брюки, червону куртку, чорну шапку.

Поліцейські наразі проводять комплекс розшукових заходів щодо пошуку дівчини і звертаються до громадян, хто володіє інформацією про її місцезнаходження, повідомити про це до Мукачівського районного відділення поліції або на «102».

Коментарі

І
ітьо

Прочистят юй дирки тай вернеся

Ф
Фінджя

Вернеся, не журіться

М
Місцевий

Рановато такій блудити. Я розумію що діти останнім часом стали акселератами. Але думаю то протест. Щось доказує батькам. Бігаря на гузицю треба.

МШ
Мама шоні майдауна

Пограється і прийде.

Д?
До ??

Не обсикайся, дурепо. Краще дiтей iди виховуй та iсти готуй, а не в коментарях строчи цiлими днями. Може тодi i твоi дiти не втечуть.

1
111

Полюбому загуляла смоля

?
??

Всьо шо ви тут можете написати гормони грають , виховуйте своїх дітей нормально, а ви як своїх виховали… Ви лиш то і можете шо за других говорити а своє нико невидить ... Би у вас дітина пішла з домів і невернулася ви би так неговорили ...... А ви тепер подумайте як її батькам читати такоє про її дитину ........??

О
Олександр

Діти напозиравуться у інтернеті всякої херні та дур їм у голову лізе, всі дівки подуріли, тігавуться з 16 років по саунам з мужимками за гроші, (робивим у готельови та знаю про шо говорю). Всі хочуть жити на широку ногу... но робити нико фізично не хоче...

ДТ
До Торт ссаний

Тай шо, що весна-гормони? То лиш тепер так? Просто батьки забили на дiтей, от i все.

ТС
Тот самий

То всо весна виновата. Нема зими. Та так вліає на гормони...

Х
Христя

Діти подуріли. Щодня хтось зникає. Батьки, виховуйте своїх дітей, займайтеся ними!

Читайте також