На Мукачівщині сільського голову підозрюють у розтраті 600 тис. грн.

10
9

Прокуратура вже направила до Мукачівського міськрайонного суду обвинувальний акт.

Так, сільського голову одного з районів підозрюють у розтраті бюджетних коштів на суму понад 600 тис. грн. та підробці офіційних документів

Досудовим розслідуванням встановлено, що у серпні 2016 року посадовець, діючи в інтересах одного з товариств району, за попередньою змовою з директором товариства, вніс неправдиві відомості до акту приймання виконаних будівельних робіт по реконструкції дошкільного навчального закладу.

У прокуратурі кажуть, внаслідок вказаних дій сільського голови було завищено обсяг фактично виконаних робіт від обсягів вказаних в актах приймання виконаних робіт на загальну суму понад 600 тис. грн., якими незаконно заволоділо підприємство, що проводило ремонтні роботи.

Дивіться також: Курйоз дня: хустянин мало не зарубав сокирою поліцейського "при виконанні"

Коментарі

1
1111

Як когось звинувачувати, спочатку уточніть і перевірте інформацію. А не поширюйте дизінформацію на людину.

1
111

Завишають якщо треба поділитися, схема стара як світ і много розуму не треба. Без директора фірми її не провернути, без нього ж і не розслідувати. А шо сятих нема і там де великі гроші крутяться то точно(доста на майно побзирати) то точно, не робіть цирки одами жополизства.

У
умка

акт виконаних хто завіряв?Нараз зарпідозрили кіби шось не то було.то все точно фількина грамота.роздули із ничого бо вже низнавуть чим ся заняти сбу і прокуратура.а пес коли низнає чим ся заняти шо робить?Всі поняли.Мало того -то наверноє самий чесний голова села- тілько для села до тепер нико не зробив.дакшо діло точно голяк і брехня.а як то кажуть звинуватити мош у хоть чому а вот підстави і докази хоть мавуть?увере шо нет.

С
селюк

наскільки мені відомо що сбу -шники чекали откат - а ім не дали бо там ціни нич не завишенні вот і пустили бідолагу в розход.А кіть подумати я адде дом будую скромний і не великий такілько грошей уже пішло невже дошкільний заклад такий малий як курятник шо на нього не пішло 600 тисяч.то все оби собі пагони подняти.но оби ім ся хоть вернуло по заслугам .Міждпрочем ті слідаки на таких машинах на ту сіліраду приізжали шо голова жебрачок проти них.вот і питання хто робить а хто зарабатує

Я
я

Так якщо голова міг би зависити обсяг виконаних робіт то наскільки мені відомо перед тим ставить печать інший наглядовий орган.та невже би той орган не помітив високу ціну.а по друге - збагатився значить той хто будував.Так причом тут прокуратура коли грім свиню убив-образно кажучи. тоесть в чому вина голови?І мало того чого прокуратура і ті шо розкрутили ту неправду потім не понесуть відповідальність за брехню.хочу бачити якшо то не так як редакція опублікує вирок суду шо то брехня.

Ф
ФІГЛЯ

На Мукачівщині сільського голову підозрюють....... Так, сільського голову одного з районів підозрюють........... ГЕНІАЛЬНО!!!!!!!!!!!!

С
село

То голова сільської ради с.Іванівці Мишкулинець М.М., до якої входять с.Клячаново та с.старе Давидково. Там бешені суми "обмиті". І всі про то знають та нічого не роблять - ділиться с районими депутатами. Віллу "забабахав" ого-го яку.... . "Короче допала свиня до валова".

1
102..103

Ну ви реально такі дауни ? Спочатку з такого сміялись , а тепер вже і не смішно,*** На Мукачівщині ... підозрюють....***, а далі *** голову одного з районів ..*** як можна бути таким абсолютно безграмотним ...?, та не позорьтесь вже стільки , самим не ганьба...????? За прізвище ГОЛОВИ вже і не згадую , і так з вами все зрозуміло..

П
Правда

Лиш одного голову??????? Чи головиху?????людииииии та пройдиться селами и зривняйте стан будинку з двором голови и села....от тоди и перевирку робить.

Читайте також