На Мукачівщині троє чоловіків на "Мерсі" побили наряд міліції

20
25

Вночі, до мукачівської міліції надійшло повідомлення від інспектора роти патрульної служби, що під час несення служби по охороні громадського порядку у складі трьох співробітників міліції, на маршруті патрулювання в селі Великі Лучки, до них під’їхав автомобіль марки “Мерседес Спрінтер”, звідки з салону вийшли семеро чоловіків.

Під час розмови з міліціонерами патрульної служби чоловіки були агресивні, лаялися, висловлювали різного роду погрози.

Врешті на зауваження одного з правоохоронців пасажири «Мерседесу» відреагували агресивно й накинулись з кулаками на працівників міліції. Ці люди також почали нищити й службовий автомобіль.

Працівник міліції має право оголити вогнепальну зброю і привести її у готовність, якщо вважає, що в обстановці, яка склалася, можуть виникнути підстави для її застосування. 

Спроба особи, яку затримує працівник міліції із вогнепальною зброєю в руках, наблизитись до нього, скоротивши при цьому визначену ним відстань, чи доторкнутись до зброї, дають працівникові міліції право застосувати вогнепальну зброю.

Саме тому, використовуючи своє законне право для припинення протиправних дій з боку групи осіб працівник міліції здійснив два постріли з табельної вогнепальної зброї в повітря. Постріли в гору «витверезили» нападників - вони миттєво сіли в «Мерседес» та зникли з місця події в невідомому напрямку.

Внаслідок даної сутички один з правоохоронців отримав тілесні ушкодження та наразі перебуває у неврологічному відділенні Мукачівської ЦРЛ.

На місце події негайно прибув керівник УМВС в Закарпатській області Сергій Шаранич та його заступники, а також слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. В ході проведення оперативно-розшукових заходів розшуковиками міськвідділу міліції встановлено громадян, які підозрюються у скоєні даного правопорушення.

"Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за вказаним фактом вже розпочато кримінальне провадження за фактом насильства щодо працівників правоохоронних органів під час виконання ними службових обов”язків відповідно до ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України. За такі дії нападникам загрожує відповідальність у вигляді, як обмеження волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування", - пише Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС.
 

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ДМ
до мішко

Один раз мене Юрко (Фікса)зупинив, та я незрозумів причину зупинки, він пів алфавіта говорить

.
...

Ви знаєте, що патрульна служба робить як ДАІ. Всерівно цих лучан треба карати по закону. Всім дати срок, щоб потім працівника міліції обходили десятою дорогою.

ДD
до Do 777

Якщо б вони незупинили цей автомобіль, цього можна було б уникути.

Д6
До 666

Лиш хто у Лучки ожениться то й віником його(її) не виб'єш.

D7
Do 777

Ти свічку там держав? Чи твоя деградація перейшла на новий рівень? Вони несли службу у любому випадку, і в маршрутному листі була вказана ця територія, бо лучани скажений народ. На стройках дебоширять та думають і тут можна, а потім у відділку просити щоб не судили бо в нього малі діти, а до того чим думав? Тому не беріться сюдити то чого не знаєте. І там досить інша історія ніж повідомляє пресса, ім кажуть лише то що можть казати, всі карти ніхто не розкриває.

7
777

якби мусора робили свою роботу "позирали за порядком" а не бавилися у ДАЇшників то не схопилибы...

1
123

Читати противно такі коментарії. У Вас дебілів коли шось стаєся та нарас звоните в міліцію, а як всьо добре та ви її обсираєте. Бог є на небі, прийде і ваш час, і вам дадуть пизди там де ви не чекаєте. Для редакції - нападників було 8 і 4 затримано, інші 4 перебувають у розшуку. Якщо вже пишете якісь новини то пишіть те що відбувається насправді а не те що вам кажеться.

1
111

Це Не метни а мусор раз йіх у формі і зі зброєю на патрулюванні при виконанні б'ють йіх треба по звільняти ганьба керівникові рай управління

М
мішко

ФІКСА ДУЖЕ ПАСКУДА

Г
густі

Дааа юрко ФІКСА то ще тот пес він непропустить неодну 50 тку сотку на курочку вать на бензин

В
водій

Шановні водії нашого міста. Якщо Вас зупиняє працівник міліції, попросіть його показати службове посвідчення. Тому шо на даний час патрульна служба виконує не свої обовязки. Незаймається охороною громадського порядку, а думає як би когось зупинити та на комусь підзаробити.

1
1234

Юрко (Фікса) робить як гаїшник, того тоже скоро набють

6
666

Незря кажуть з Лучок і мачка недобра

Н
нико

нєхуй в лучках стояти))))

1
123

чомусь не пишуть як мусора у понедилок вночи двох лучан побили,вот и мавуть...

1
123

))))

Ч
чех

там кажуть шо лиш одного побили , двоэ утікали і лишили свого напарника !

1
123

То не Юркові(Фікса)морду набили?

1
154

"Мусорів треба давно валити!!!!))))" а ці мусора інопланетяни? китайці чи японці, такіж як і "пацани на мерсі" тільки з другого села

П
петя

Мусорів треба давно валити!!!!))))

Ч
читач

Треба було цих оленів на мерсі постріляти, але у нас неті закони які б мали бути.

ДП
до простака

Вони пішли скоренько гаті мити.Оце "доблєстноє" стадо охороняє нас від бандюків?

О
ОТ

ОДНА ДОБРА НОВОСТЬ. Респект пацанам на МЕРСІ.

П
Простак

Чому не прострілили колесо і дали їм втекти з місця злочину ?

Читайте також