На Мукачівщині у садочку знущаються над дітьми? (ВІДЕО)

15
80

До Мukachevo.net звернулися батьки одного з садочків на Мукачівщині, а саме у с. Куштановиця з проханням розказати про неправомірні дії з боку вихователів цього садочку.

За словами мами, яка водить у той садочок дитину відношення працівників закладу до дітей дуже погане. Були випадки коли помічник вихователя замикала дітей, які не слухаються у холодному підвалі без вікон на більше як 40 хвилин. Також, дітей змушувати ходити в туалет на вулицю при любій погоді аби лише не прибирати в туалеті.

Інші батьки звернулися по допомогу до місцевого телеканалу М-Студіо та прокуратури.

"Коли про це дізналась завідувач, то відразу ж наказала написати заяву про звільнення тій няні яка наказувала діток", - написала Мukachevo.net мати дитини.

Сюжет про цей випадок можна подивитися ниже (перший сюжет)

Коментарі

A
Above

То така мама!! Всі знають прекрасно цю маму вона брехачка!)

І
ігор

Та дитині як поставиш питання так і відповість...............завідувачка по тел. правду сказала - так не мош робити, не провіривши інформацію піти у прокуратуру,я би на місці прокурора ,поцікавився у мами звідки вона се всьо взяла, де докази ??????? від слів дітини ???? то хохма...................

В
Василь

Цікаво: всі погрози, незадоволення йдуть лише з двох ІРадресів!! невже в селі лиш два компи і всі в черзі стоять шоб висловити свій негатив????або це робота двох людей?? совпаденіє??? не думаву!!!!!!!!!!!!

Д1
До 123

Чому якшо є якісь невдоволення , ви прячитесь за ніками, скажіть своє їмя, і чим саме ви незадоволені) круто обльовувати людей прячучись за чиєюсь спиною))

1
123

До Оксана: не було тому,що мабуть мама працювала поваром)))

О
Оксана

У цей садочок ходили двІ мої доньки. Ніколи не було нарікань ні на нянь, ні на вихователів, ні на будь кого з персоналу.Так що мало вірю в цей цирк.

D
DS

Народ, все мы знаем выражение "будьте как дети". Проблема в том, что когда мы растем, растет так же наше "эго". Я уже молчу про наш закарпатский менталитет. А ребенка на устах - все как было так и есть, он да придумывать еще не умеет. Реакция мамы понятна думаю всем, особенно у кого есть дети! Будьте терпеливы, правду в нашем мире всегда было тяжело отстоять, но это возможно! :)))

ДБ
до БЕРЕГОВО школа №5

Жесть, які умови в школі №5 для дітей!!!!! Якось показали по телебаченню в новинах, дуже маленьке село, де підняли проблему про туалет в дворі- і це маленьке село взялося ї зробили дітям теплий туалет. А ТУТ *ЕЛІТНА ШКОЛА* в БЕРЕГОВІ де в туалеті дошки з диркою, куди діти бояться заходити. Уявляете дошки з дірою на полу звідки дує вітер. вонь і боязнь що хтось на тебе або закриє або відкриє двері.І це ще не все - діти вчителів ходять до внутрішнього теплого туалету бо їм не проблема туди ходити, мамаші вчителі дають їм ключ або по фізіономії їх впізняють. ЦЕ не ЗЛОЧИН до дітей ??????. Пані Дзерин- не повторяйте шлях ПИЛИПКИ, бо він у вас буде короткий. А то, ще стара ПИЛИПКА прийшла на днях в школу в шикарному довгому пальті позбирати сплетні і подивити чи її кубло ще вцілові.Про вас, екс директорка, слава поширилася на всю Україну.

М
МАМА

Я не розумію до чого тут яка мама, відношення до дітей має бути до всіх одинакове а не виділяти.....і де в той час була вихователь наберуть з вулиці нянь які немають освіти а ті потім знущаються над дітьми бо в них нема терпіння їхнє місце горшки мити і постіль стилити а не дітей виховувати для цього і вчаться бути вихователем і як працювати з різними дітьми

М
мама

Няні тепер в садках покруче вихователів.невиховані місце їм свинарнику.тягнуть такі сітки додому.як корови упитані.

ДО
для ознайомлення

По факту жестокого обращения с детьми в одном из садов Мукачевщины прокуратура начала производство. Прокуратурой Мукачевского района начато уголовное производство по признакам уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст. 137 УК Украины (ненадлежащее исполнение обязанностей по охране жизни и здоровья детей). Как сообщил прокурор Мукачевского района Александр Братюк, в прокуратуру обратилась мама пятилетней девочки, которая сообщила о ненадлежащем обращении работниками одного из дошкольных учебных заведений района (Куштановское дошкольное учебное заведение) с ее дочерью. В настоящее время проводится досудебное расследование для установления всех обстоятельств уголовного правонарушения.

:
:)

Людии,на щот Мегелані,то може вона не грала на публіку,а відстоювала справедливість,бо на таке не можна закривати очі.Таких садісток гнати від людей чим подальше...А мама зробила правильно,ось це мама,не можна дозволяти знущання над своїми дітьми.

Г
Галя

То чудо "мамочка" прийшло сюда не понятно звідки та такі цирки буде витворяти від нєчего дєлать. Краще за дитиною щоб доглядала, других дітей у підвалі не закривають лише її, добре шо не повіла на камеру, коли дітвача грязноє, голоє бігать по селови до пізньої ночі та то нічого. Може няня і налякала дітвача бо такоє злоє, а то чудо шо роздуло! Теперішні діти будуть командувати дорослими. Найшла собі жона суяту і завідоючій із Гальов.

ДО
до олх

Так-так, які можуть бути порушення?))) справді! а Місов сьогодні звільнили просто так)) і ще одній догану виписали ні за що)) Ви праві, які можуть бути порушення. До Вашого відома, багато дітей признались батькам, але як би це не було прикро, батькам важливіша думка суспільства, і хто що скаже, ніж власні діти.

О
олх

Узнаю закарпатців. У сусіда хата горить, а мені добре.Прокурору,який написав свій комент, слідувало б подумати, що його неграмотність та некомпетентність хтось може прочитати з колег.Про які докази можна говорити шановні дописувачі? Свою думку тримайте при собі "даби дурость Ваша не була видна".Чим підтверджує свої хворі фантазії заявниця? Адже дитячий садок відвідують і інші діти, а їх батьки зовсім не вважають ,що там мають місце які-небудь порушення.Крім того, дописувачам слід знати, що в районі діє санепідемстанція, яка миттево реагує на будь-які порушення.А взагалі, у с. Куштановиці багато авторитетних та розумних людей і вони самі у всьому розберуться і не потребуть допомоги "диванних"спеціалістів.

ДП
До Павлівної

Так-так, а ще казала місов, що ну нарешті вона стала зіркою) а сьогодні як її звільнили з крахом то у сльозах забрала дочку і втекла з садка! Хоча заавідуючаа була її перевела на кухню. Одна вже полетіла, думаю і інша не буде довго на місці сидіти.

П
павловна

Читайте важно!!!! Учора- була у маршрутци и говорила смиючися з великим гонором,цитуву:,и того:Мисовка-переведена на кухню,типир из злости до батькив та сука не лес у подвал закриэ,а Мигеланя добре пробить,не здаэся,хоть у селови,як на зборах-будуть клювати.Но ив ничогося бояти.

А
Антон

Вот об етом я и говорю,жаль,жаль......

ДА
до Артур

Дорогой прокурор! Вы писать научитесь и не упоминайте имя Господа нашего в суе.

А
Антон

....Дорогие родители,пишу как незаинтерессованое лицо-хочу поблагодарить ету маму,и тех кто идёт в след за правдой,и как прокурор,скажу,дело будет проведено и исследовано до конца.Я сам отец двоих детей,и благодарю Господа Бога что я небыл в том состоянии,в котором сечас ета мама..И дай Бог никому в етом не бывать.Мы все перед Богом равны,и не судите.Каждый следите за собой.И увидите бревно в глазу.

+
+26

Психіка дітей ламається дома, коли дити до садочку приходить побита подрябана тоо такк має бути?! Як можна в таку чуш віріти, мама хотіла стати зіркою а не захистити свою дутину, до тепер їй всерівно було і після цього так само буде!! Прокуратура має доказати шо так було а недокаже бо нема ніяк показать, а свідкиня пиздабол!! А М-студіо ЛОХИ вони немали ніяких прав іти знимати без показать що дісто це правда, а вони понеслися як мухи на гіно!! Да всі будуть за це отвічати но ті що пиздять і брешутть само більше їм буде дуже погано!! Не мамі не свідкині яка закривала облича бо думала що ніхто невпізнає нетреба буде нічого будуть жаліти що таке зрробили це 100% бо і не такі ситуації є і вихотять з неї!

ДО
до олх

взагалі-то я про правду про наше українське телебачення

О
олх

зовсім і не зачепило.Але коли прочитав як ви один одного "восхваляете" то склалася дуже "хороша" думка про всіх. Дуже негарно судити і обговорювати л.....у чи вона має чи не має власних дітей,це характеризує,що та "людина"яка обговорює інших трохи має відхилення з сторони " бошки."

G
goodmom

шановни батьки ви пропустили сам факт.....дитина у темному призвали,там шо нелюди роблять,там не мами?????Якби их дитей закрити та то би був ужас,я уверена,мама молодчинка,на самому дили вона не лишь за свою дитину думала,а й за других,но там вижу нико не поняв,кроме голови села,этих виховательок самих закрити,а мама наши доб'еся правдой до кинця,я так розумию други дитки подтвердили той факт шо их закрили,и не перший раз,там психика дитей ламаеться.

З
зачепило

ух! який емоційний відгук! цікаво кого це так зачепила правда!

О
олх

шановні!!!схамініться. що за дебільні звинувачення? не позортеся на всю Україну.Гидко про закарпатців таке читати за кордоном.ужас!!!

Н
НОВИНИ

шановні українці! ось такі у нас новини по цілій Україні - і про війну, і про політику: назбирали какашок, прикрасили бантіками і в ефір - нате бидло жріть! а бидло уха розвісило і жре, жре....

ПІ
п. і. в

мама звичайно молодчинка,що пішла проти "ВЕЛИКОГО НАЧАЛЬСТВА". але могла спочатку вияснити,розібратися,що сталося насправді, перед тим як стати зіркою

Ж
Ж.Р.К

Мама просто молодчинка що вчасно зреагувала,адже ніхто незнає чим би це могло закінчитись для дитини!Будь яка нормальна мама вчинила б так само.Якби кожен в подібних ситуаціях небоявся виступити проти "начальства" то можливо і жили б ми трохи по інакшому.

П
п.і.в.

ой, кто же там у нас такой умный" МАМА -герой". мама -герой лучше бы больше внимания уделяла своей доченьке и больше за ней ухаживала а не доказывала свою материнскую любовь по телевизору

КП
к Партнеру!

Первые действительно умные слова!) Спасибо что все таки есть умные люди на этом свете. не спроста мама все это затеяла. Если бы я узнала что с моей доченькой произошло что-то подобное, уж поверьте, я бы добилась чтоб всех посадили за такие действия! надо было бы, я бы до Призидента дошла чтоб веновные были наказаны. дай Бог чтоб виновных и правда наказала, и МАМА-Герой что пошла против всех! надеюсь добьется того что снимут заведующую которая это покрывала, и няню нахер засадят! Хотя пока ее даже не уволили, а перевели на повара! А о том какое у нее отношение к своим 2 детям, я умолчу, но социальные службы заинтересовались бы.

P
partner

Тяжело всё это читать. Что одна сторона, что вторая - готовы просто уничтожить одна другую. А о выражениях и намёках вообще говорить не хочется - сплошная грязь. Может не стоит просто изливать тут свои негативные и ничем не подкреплённые эмоции? Может быть Закарпатье перестало быть толерантным и мудрым? Большинство из нас ведь наверняка ничего не знают. Тогда откуда такая активная, и я бы сказал, бессмысленная дискуссия? Мы ничего тут не решим. Да и в селе ничего не решат. Для этого и существует та же прокуратура, чтобы разобраться. Положа руку на сердце согласимся, что молодая мама вряд ли из-за пустяка затеяла бы такой скандал. Скорее всего не верит она, что в самом садике можно было что-то решить. Но тем не менее оставим это дело специалистам и дождёмся итога расследования. И вот потом - милости просим сюда для дискуссии. Или я не прав?

Б
Берегівець

Цікаво,чи Дзеріна зламае систему поборів у ЗОШ -5 уБерегові,а чи ,можливо,посажена осідлати ці корупційні потоки,вибудувані десятиліттями Пилипкою.Дійшло до того ,що батьки,втомлені поборами,забирали дітей і віддавали в інші школи,де здирництво в меньшій мірі,або,можливо і відсутне,у що мало віриться.

Р
Реміцький

Догадався я,ош наша завідуюча ищизаставлять батьків по очереди тащити у садок ташки зпродуктами.Просто інтересно,як она исе дармовое добро оформляе,и як за нього бабло зшибае.

Я
Я

В своё время я забрала своего ребёнка из ДНЗ 17 г. Мукачево ( венгерский садик), так как там детей в туалет не пускали, также были случаи рукоприкладства и психологического террора. Заведующая в курсе и покрывает все это.

Р
Реміцький

Так Маргітичка Светлана у той садочок пристройила свого чоловіка,який там нич ни робить,а зарплату бере.Ищи там е фіктивні роботязі,за яких она бере гроші.

М
місний

А я знаву про тоту завідуючу,ош она із ремитян збирать навперед гроша за вто,оби потому дись-колись узяти дитину у садик.Исе тоже не знае районний начальник!Чи може ділиться з ним.

Р
Руснак

А у садку Нижніх Реміт на Берегівщині вобще безпредел. Завідуюча Света на роботі бувае від случая до случая,дись-не-дись покажеся,а остальні роблять як хочуть і што хочуть. І чомусь Лендел іі не звільняе,видко она йому добра,а як тим бідним дітям,то никого не обходить.

СМ
С. М. И.

йой так паскудно пишите-срати!! не срати а какати-так красивіше)))

Ш№
школа №5 БЕРЕГОВО

Ви думаєте, що лише такі випадки на Мукачівщині ? Як би нет!!!! Такі порядки в Берегово, діти з садика або школи і сразу на туалет, а чому бо терплять ужасні умови в саадіках та школах, крики вихователів: СЕРІТЬ дома !!!! Ви лиш подивіть, що твориться в школі №5 в Берегово. Вчителі ходять до теплих туалетів СРАТИ в примішенні школи,а дітвора на вулицю- в холодні, не удобні туалети. Дівчата бояться ходити по одинці бо або двері хтось на них закриє і не вийдуть, або хтось підглядає. Допоки сей срач буде в цій школі? Пилипку після тогорічних скандалів * пішли* з роботи- а вони як вимагали грощі так і вимагають.пані Дзеріна- чекайте телебачення. бо з тих грошей що збирає школа можна було вже побудувати туалет для дітей. Або такий варант- ДІТИ в туалет в прміщенні а ВЧИТЕЛІ НА ВУЛИЦЮ !!!!

ДЯ
до я так думаву

це думка цiкава в деякiй мiрi правдива знаючи ту бабу воно так i э

ЯТ
Я так думаву

Баба Наварила палінки із вина побзерела новості (похожа сетуація була у Маневичах 20 жовтня закрили хлопчика у коморі) Рано пробудилася перегнала другий раз а через пару днів подумала що то Куштановиця. Туалет і запор то воопще бомба. У пів села туалет на улиці прикидуєте який то серйозний запор у такі роки. Інтересно кілько проносного їв пообіцяла мама дівочки бо Нико із батьків із нив не пішов. Я думаву там ходить много дітей із пристойних сімей і расдва бо їм волося поумикали за свою дітину.

М
мама

коли почалась неоголошена вiйна на Украiнi то по телебаченню показували що на захiднiй Украiнi батьки iдять своiх дiтей. Спочатку треба розiбратись в ситуацii а потiм пiдтримувати "маму" якiй стало нудно i вона захотiла порозважатися. Яка вiдправивши хвору дитину в дитсадок з лiками нiчого не сказавши вихователю виправдовуэться цитата:"Я КОМУСЬ ДЗВОНИЛА АЛЕ НЕЗНАЮ КОМУ" вона тупа куриця яка не думаэ про наслiдки а думаэ про себе. Може Iй треба було пiти на кастинг Украiна маэ таланти.

ДЛ
до Ліза

"ДО шановна" шановна на відео можна зняти будь-що і показати будь-що! це є шоу

ПІ
п. і. в

читаю і жахаюся невже хтось серйозно думає що дітей не пускають в туалет в садочку! ви що люди, з якої ви планети! не знаю в яких садочках це відбувається, але точно не по селах. там же всі люди свої, не можна вірити одній жінці в неадекватному стані

ДС
до с.м.и

Без обід але ти баран! І далі смієшся! Або своїх дітей поки не має, аби немає людських цінностей і якостей! А далі можеш писати що завгодно. Але вбережи Бог твоїх дітей від подібної ситуації!

СМ
С. М. И.

якщо моя дитина не покакає наступним разом я звернуся до каналу один плюс один)))

!
!

Підтримую останній коментар! Діти були залякані в результаті запори! Тому що терпи! Неможна в садку какати! Вдома покакаєш!

=
=&#^_?^&%

Боже які всі кончені шо подержують матір- ку*ву!! Незнаючи говорять ху*ню!!

ЛД
Ліза до СМИ

Ви мабуть далекі від звичайного життя. Моя племінниця ніколи не ходила какати у садку, "бо не можна ,немає туалет. папіру" -так лякали дітей, що будуть обісрані ходити. Те, що робиться в садках, це взагалі жах. А особливо у селах.

СМ
С. М. И.

повторюю для тупих-якби я жив в селі Куштановиці припустим-і якби знущалися в дитсадку з моєї дитини я б в першу чергу вияснив відносини з виховатилем групи якби не помогло-то далі виясняв відносини б з завсадиком!!!мамочка мабуть жалкує що так поступила-адже в селі їй ще прийдеться жити!а село то вам не вариш!!!

С
С.М.И.

Та невже ти взагалі розуму немаєш?! Люди ви тільки вдумайтесь! Маленьку дитину закрили саму у підвальному приміщенні! Дитина плакала, перелякана! А тут сміються! Де ж ваша людяність!? Невже ви настільки сліпі що не розумієте що це кримінальна справа! Дуже жаль що я вчора не записала на диктофон слова няні коли вона казала: Ну да, закрила я її, она матюкнулася... Це няня?! З таким відношенням її не те що до діток допускати неможна! А й до звірів! Закрити б її! Зараз всі твердять що то не правда! Тому що є батьки які сьогодні ж твердили а що скажуть в селі за нас якщо ми підемо проти Тані! Але думаю не так вже довго їй залишилось! А ви трохи задумайтесь дізнались би ви що вашу маленьку дитину закрили у підвалі ваші дії?

СМ
С. М. И.

переглянув ще раз відео-казус-в дітей вже три роки запору)))

С
С.М.И.

Хто ж така розумна? черговаа шістка Тані? то задумайся! Сьогодні таке сталось з її дитиною. а завтра буде з твоєю! ось тоді і подивимось хто буде за справедливість! тож закрийтесь і чекайте рішення прокурора!

ДЛ
до Ліза!

Шановна на відео дитина показує де її закривали. і хто був там то знає що її перед тим запитали де тебе закрили і повели до інших дверей запитали що тут? а дитина сама сказала шо ні! ось тут! і повела до тих дверей! а ви такі захисники тої тупої Тані схаменіться! бо земля кругла! і їй повернеться все те шо вона робила!!! а мама повірте докаже провину як завідуючої так і няні! цією справою зайнялась прокуратура!

ДЛ
до ліза

відомо що матері пожалілася не дитина а сказала ліва особа яка взагалі не має відношення до садка

Л
Ліза

Я кожного дня питаю сина про ставлення до нього у садочку . І кажу йому, що якщо його хтось образить, то прийде нянько і тому буде піздец. Якби моя дитина сказала мені про таке, то та няня вже отримувала пенсію по інвалідності.

СМ
С. М. И.

до *СОРОМНО*-ХАЙ та мама свою дитину водить в київ до садочку раз така справедлива!

С
саша

ви що здуріли! невже ви думаєте, що в садочку справді закривають дітей у півниці! люди схаменіться!у садочку ніколи не було жодного інцеденту,якщо батьки мали претензії. вирішували на місці. А якщо на хвилинку подумати що це відео неправда.Це просто провокація. ламаються життя людей

С
СОРОМНО

Дуже соромно що з такого зробили "мамочки" комедію! багато діток признались батькам що їх справді закривали, та сьогодні ті батьки пришли і підписались що вони за Пекар тетяну! Як Ви думаєте ЧОМУ?! Хіба можливо наговорити всіх дітей відразу?! А заключення про психічний стан дитини дав психолог! Про саму маму не судіть і не судимі будете!!! Зайшли взагалі не туди! Факт залишається файктом! вчора та няня - Місов! призналась що справді закривала дітей у півниці! тож не потрібно зараз говорити що це не правда! досить подивитись на її обличчя! і вся знають як вона била свою ж 4 річну доньку по обличчю біля інших дітей! Тож давайте не будемо тут розводити комедію! а мама правильно зробила що звернулась в м студіо і написала заяву в прокуратуру! Думаю що вона якщо потрібно і до Києва дійде щоб захистити свою доньку!!!! Тож Тетяна Василівна заткніть своїх "шістьорок" хай не тявкають!

СМ
С. М. И.

а я ще чула що дітям вообще в садику їсти не дають і спати в ліжко не кладуть бо треба ліжка розтиляти-застиляти!Діти ходять цілий день голодні--холодні і босі - не виспані і перепужені!а ще ходять слухи що дітей всіх держать цілий день на дворі не впускаючи до ігрових кімнат бо вони там нароблять бардак!!в усіх дітей запори-то вам не шутки! бо куштанівські босоркані-вихователі вони такі)))))))))

1
12344

То мама лиш у лабках, вона хотіла не за дочку захиститися а з себе зробити ЗІРКУ бо думала шо іще нив нестала!!

М
мама

На мiсцi тiєi "мами" я б не задумуючись забрала дитину з садочку. Так як з ii слiв в ii дитини був психiчний розлад а вона сидить на зiбраннi батькiв у садочку говорить що буде приводити дитину i надалi.Нiяка нормальна мама дитину в такий дитсадок з таким вихованням як вона говорить не привелаб.

Я
ярослав

Олександре ти майже інопланетянин з мусульманськими коріннями лем жиєш у Макарові. Щось із Куштановиці тихо майже інтернет не робить.

У
УЖАС

шо творять. Геша (покійний) ще раз в гробі перевернувся

)
))))

Всі знаю в селі ту маму і знаю яка вона і хто вона!! Ті люди які звинувачують садочок і педагогів, та ліпше нічого непишіть а тихо собі читайте!! Да кожна мама переживає за свою дитину но щоб таке наговорити та розумна мама незробить!!

М
мама

Була сьогоднi на зiбраннi в садочку.Нiхто нiкого непримушував нiчого пiдписувати. Бiльше того жiнка яка давала iнтервю повернута до камери щоб не було видно обличчя була присутня на зборах це жителька села Куштановиця благала маму забрати заяву з прокуратури. Вони обидвi плутались в фактах i в обвинуваченнях.На мiстi телеканалу М-Студiо в першу чергу треба дiзнатися який спосiб життя веде мама дитини i який догляд за дитиною. Це знають усi хто живе в селi. На мою думку дана особа не можу назвати ii мамою хотiла просто показати себе по телебаченню. Шкода що такою цiною.

О
Олександр

Куштановиця це бандитське село, де живуть одні бандити Та крадії, так недавно 2роки в селі Макарево з пістолетами вірвались до помешканя приватного піідєєприиемця та обікрали , але від впізнав по голосу свого далекого родича , правду мають хай привчають малечу до зони, Ланьо також звідти.... вісіх бандитів казнити, Алах Акбар.

С
Саша

якщо уважно переглянути відео, то видно що дитина два рази бере няню за руку і йде за нею. Це дитина страшно престрашно перепужена

СМ
С. М. И.

а ця пані-мама чому не поговорила з завідуючою дитсадка в першу чергу?Чому не вставила п---ди няні?а зразу йти в м-студіо? а м студіо як шакали прибігли за сенсацією!

С
С.М.И

ну так послухайте інтервю що вона казала! і як то вона не питала діток?! Ви люди робите з мами шлюху а з свідків божевільних. а ваша завідуюча свята присвята! коли не 1 людина вижила з садка! а сама сидить там нічого не робить! а гроші немалі отримує!

СМ
С. М. И.

а пані Мегеланя сховалася від камери думаючи що її ніхто не впізнає?ЧОМУ ВОНА ПОБАЧИВШИ дітей зачиненими в півниці не спитала їх-діти-ви чому такі-сякі сині присині!???фігля канешно!

ДЯ
До Ярослава

Шановний Ярослав. Видно що ви з "банди" завідуючої) То чому не напишите як сьогодні завідуюча зібрала всіх мам і змусила підписати що вони за неЇ?! чому цього немає?! і як та няня Місов сьогодні була у садку! і на мою думку не Вам судити про репутацію мами! Вона МАМА! і це найголовніше! побачила б я якби з Вашої дитини познущались що б Ви тоді говорили! хто не був у такій ситуації ніколи не зрозуміє позицію мами!!!!

Я
ярослав

Подзвонив деяким знайомим чиї дітки навчаються в садочку і мені здається що мама дівчинки вирішила стати акторкою. Не розібравшись ні в садочу ні в сільській раді ні в правоохоронних органах викликала телеканал. Тепер вона познайомилася не тільки з жителями села де вона живе кілька років а й з цілою Україною. А репутація мами Дуже сумнівна.

А
Анонім

Підтримую всіх наказати по повній!!!! так знущатись над бідними дітками! таких сажати треба! у темну і холодну півницю!!!! сутки на 4 мінімум!!!!

М
Мася

Не вирю що завидуюча ничого не знала наказувати треба всих зато шо нихто не застався за диток

ДН
До Насті

Покривати дії няні! та що це за завідуюча!!! своїх дітей немає та і не має тих почуттів які мають бути у нормальної людини!!!! Щиро сподіваюсь що мама добється того що вона задумала! і прокуратура зацікавиться чому саме завідуюча це все покривала!

Н
настя

Не вірю! Кому надоїла завідуюча садочка? Мамочка пішла жалітися прямо на М-студіо, навіть не пішла в садок розібратися.

ДЯ
До Ярослава

Шановний Ярослав, є показання інших діток, які батькам боялись розповідати що їх закривали у підвалі! Можливо саме Вашу дитинку це не застало. а ось тепер така ситуація сталась! І я вважаю що мають бути покарані всі! починаючи від няні до завідуючої! зняти всіх!!!!

Я
ярослав

Не вірю мій син ходив у цей садик із задоволенням і це був його третій ДНЗ. А дитина може трохи перебільшувати бо граючись на подвірї припускаю дітям могли показати підвал жартуючи. Коли я був малий нас неслухняних теж так лякали. Де батьки других дітей?

Читайте також