На Мукачівщині у священика вкрали 6 тисяч доларів

11
15

Із заявою в Мукачівський міськвідділ міліції звернувся священик однієї з церков Мукачівського району, який повідомив про скоєння крадіжки.

Скориставшись відсутністю вдома господаря, у будинок духівника проникли вночі, розбивши скло на вікні, невідомі зловмисники, викравши барсетку з грошима в сумі 6000 доларів. Крадіїв розшукує міліція.

Коментарі

П
Пийтер

Бог дав,бог забрав,,,

ГБ
грішний, бо не має грошей

Гріхи для попа, це як нафта для шейхів. Чим більше їх, тих гріхів, тим краще розвивається бізнес з гріхами. Тут ні кризи, ні рецесії ніколи не буде. Стабільний собі бізнес. -:))

К
Коропчанин

як навчили так і маєте...

ПМ
проходил мимо

с каких пор у попов таксы,что бы повенчаться,покрестить ребёнка,похорон ,уже не говорят сколько дадите на церковь ,а конкретная сумма,,,

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

священики закінчилися з приходом вільної україни, ті хто в СССР служив богови і не боявся тортур, принижень, то були священики. не жирували як тепер на грошах громади та вірників, та не було індульгенції для грішників. тепер : нагрішив, відкупився у попа, гріши далі..

3
333

А ви такі всі "ЧЕСНІ" звідки маєте гроші на комп з якого виливаєте свою жовч? Тоже накрали? Ви думаєте, що якщо він священник то має бідувати? У них є зарплати, плюс хрестини, весілля, похорони - це все ТІ гроші, які ВИ їм даєте за ЧЕСНУ молитву за ВАС і ВАШИХ близьких. І звідки ви всі такі впевнені, що це його гроші, а не громади? Ніхто не каже, що вони всі святі, але неможна всіх обливати брудом. Вони теж люди... з своїми плюсами і мінусами. З них ТАМ будуть більше питати чим з нас, і кожний буде відповідати перш за все за себе. Іде піст, заспокойтесь, не бризкайте жовчу, а кожний подумайме про себе, про своє "чесне" життя....

С
сторонній

ПІПОви Нащо крик? Нащо великі букви? Спокійним будь. Чи священник - нечесний бізнесмен, а чи жертва - Бог розсудить!

П
ПІПО

ШО ВАС ЖАБА ТА ПАСКУДНА ДУСИТЬ!!!! Най бо у вас ушидких лупанули, тем боюся шо ви 100$ УЄДНО ЩИ НЕВІДІЛИ У СВОЄМУ НІКЧЕМНОМУ ЖИТТІ!!!!!!!!!

L
lost

Намолив

М
маша

се просто ужас. людина хліб не мавуть, останнє для Божого храму від себе дадуть, а священники....будуть горіти у пеклови

К
Кара

Барсетка?! Та то лем із вечірньої єнної тілько притяг?! ... молодець! "заслужив"

В
Вэл

Воруют и по 6 и по 10 и по 20 тысяч долларов каждый день, но здесь, как это модно сейчас, надо подчеркнуть, что священник же с 6000 долларов был, сребролюбец. Тошнить от этого говна в интернете.

Г
гость

наворовал у прихожан...,прихожане же и забрали,правильно сделали,не воруй....

С
Серго

А откуда у него 6 косарей баксов?)

А
Александр

Зачем священнику деньги??? Ему Господь подаст!!!

Читайте також