На Мукачівщині відкрили шкільну їдальню

13
0

Ще дві планують найближчим часом

Днями у Клячанівській ЗОШ I-III ступенів розпочала свою роботу шкільна їдальня, якої у навчальному закладі не було взагалі. До 1994 року учні школи харчувалися у громадській їдальні „Лілея” села Клячаново. Після довготривалої перерви лише з 2002 року школярів забезпечували гарячим сніданком. А відтак з відкриттям нової їдальні у школі створено всі належні умови для якісного харчування дітей. Окрім, того 100 учнів початкових класів та діти пільгової категорії обідатимуть безкоштовно.

Під час відкриття заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Михайло Мотильчак зазначив, що в Мукачівському районі залишається відкрити ще 2 їдальні – у Станівській та Червенівській школі, що незабаром буде зроблено, і тоді питання організації харчування учнів буде повністю закрите.

Торік у районі було відремонтовано та введено в дію шкільні їдальні Серненської, Ракошинської, Лецовицької, Лавківської, Медведівської ЗОШ І-ІІ ст упенів, Бобовищенської та Клячанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Проведено капітальний ремонт шкільних котелень із заміною котлів у Залужанській, В.Лучківській, Зняцівській, Чинадіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Завидівській ЗОШ І-ІІ ступенів, повідомили ЗІА "Простір" у секторі зв’язків з громадськісю Мукачівської РДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також