На Мукачівщині водій здаючи назад наїхав на 6-річного хлопчика. Дитина в лікарні, а водій утік

13
4

Чоловік керував атівкою у нетверезому стані.

Як зазначають у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, повідомлення про ДТП з потерпілими у селі Великі Лучки Мукачівського району надійшло вчора, 1 січня.

На місце прибула слідчо-оперативна група, яка з'ясувала, що водій автомобіля «Skoda Superb», рухаючись заднім ходом на вулиці Лісній у селі Великі Лучки, допустив зіткнення з хлопчиком, який їхав на велосипеді узбіччям дороги з правого боку.

В результаті удару 6-літній місцевий мешканець з численними травмами доставлений до обласної дитячої лікарні. Водій з місця аварії втік.

Трохи згодом, правоохоронці встановили особу водія. Ним виявися 39-річний місцевий мешканець. Чоловік за кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження. Автомобіль поміщено на арештмайданчик Мукачівського відділення поліції.


Коментарі

С
Слава

ВАСЯ ти відкіля знаєш де гроші з села ???????? Слідиш ???

МС
Мешканець с.Великі Лучки

Дебілоід, пострадала невинна дитина через алкоголіка. Лежачі поліцейські стоять, а толку ноль. Як літали на машинах , так і літавуть

В
Вася

У В.Лучках вообще порядка ніє бо бирів лиш бюджет деребанить і тепер виділили один мільон на утеплення сільради вмісто того аби покласти антиполіцаї

В
Вікторович

Пес смердючий, замість того щоб піднімати дитину і летіти в лікарню с..ав, паскуда.

Читайте також