На Мукачівщині задушили жінку: поліція підозрює її співмешканця

13
3

Між 38-річною жителькою Великих Лучок та її 37-річним співмешканцем на ґрунті ревнощів виникла сварка, під час якої чоловік спричинив жінці смертельні тілесні ушкодження.

Як розповіли в Національній поліції Закарпаття, вчора, 15 січня, в селі Великі Лучки Мукачівського району працівники соціальної служби виявили тіло жінки без ознак життя.

На місце події прибули правоохоронці, які з’ясували, що між 38-річною загиблою та її 37-річним співмешканцем на ґрунті ревнощів виникла сварка.

В ході конфлікту чоловік спричинив жінці численні тілесні ушкодження, які призвели до смерті. Причиною ж смерті жительки Мукачівщини, за висновком судмедекспертизи, стала асфіксія, тобто удушення.

Коментарі

Л
Луч

А щодо подii, то велика неприемна трагедiя. Спiвчуваю усiм родичам.Бажаю долi малому хлопчику... P.S. довела оковита Петю Художника... жалко...

Л
Луч

Попередньому комментатору пропоную прочитати книгу ,,"Великi Лучки". Та буде хочу якiсь iсторичнi факти знати -i за Лучки i за сусiднi села, а не писати свои беззмiстовнi припущення

Г
Голова

Лучани- не є місцевим населенням, дикарі із-за Урала з кочовим способом житття, всі чорні, та хитро-вигідні. А ті що більш менш нормальні то пришляки із сусідніх сіл.

Читайте також