На Мукачівщині затримали чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 13-річної дівчини

133
37

Вчора, ввечері до правоохоронців надійшло повідомлення від медиків про те, що до них доставлено 13-річну дівчину, яка постраждала від дій сексуального характеру. Говорити про випадок вона погодилась дише з правоохоронцями.

На місце прибули слідчі, які з?ясували обставини та встановили особу ґвалтівника, пише Головне управління національної поліції Закарпаття.

Ним виявився 19-річний односельчанин потерпілої дівчинки.

Наразі його вже розшукали та затримали. Слідчо-оперативна група поліції вилучила ряд речових доказів, які досліджуватимуть експерти.

Чоловіка поміщено до ізолятора. Відкрито провадження за ч. 4 ст. 152 ККУ, тобто зґвалтування, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років.

Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування у справі триває.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

1
123

Нижньому, ще одни розумововідсталий з 3-ма класами освіти. Наказовати і кастріровати треба тих ко убив, згвалтовав, або, грубо говоря, причинив біль. Знаю дівчину 15 років яка вже пів року тр* хаєся з 19 річним, сама бігть до нього. І тепер треба закрити нам10 років чела просто бо тобі так захотілося? Іди голову полічи свою дурну. Та дівка би перша дала тобі качулков по мозгам кібись їй предложив узавати ментів на того, з ким їв добре.

Д(
До (123)

Ти кусок гівн@, яке по обоюдному согласію ,якщо експертиза говорить по іншому. Та навіть якби було по согласію,він педофіл .Таких як він,ти і тобі подібним потрібно робити кастрацію.Незнаєш не пиши херню !

W
Wwwaa

До Закарпатця,дурню пишеш ти,нафіг вішати на нього вбивство,за вбивство одна стаття аза,гвалтування друга,нахер вішати ще одну статтю,Ати усвідомлюєш що пишеш,всі дурні Ати один розумний.

З
Закарпатець

Перечитав повторно "нову" маячню окремих дегенератів "правознавців" і дуже здивований тому дикунству, яке притаманне більшості, які виправдовують гвалтівника неповнолітньої дитини, який ОКРІМ ЦЬОГО перед цим ВЖЕ ВБИВ людину, свого товариша зарубавши сокирою... ви самі "усвідомлюєте" те що понаписували? ... впевнений, що "НІ" ... ЗГВАЛТОВАНО дитину а окремі іDіоtи пишуть "то за згодою" ... слід констатувати, що ви САМІ РЕАЛЬНО психічноХВОРІ, якщо намагаєтеся виправдати цю потвору ... НІЩО НЕ ВИПРАВДОВУЄ ФАКТ НАСИЛЬСТВА НАД ЛЮДИНОЮ скоєну іншим!!! ... відверто - ГІДКО читати вашу маячню, яка свідчить, що ви нічим не кращі за тих ерефних виродків, які гвалтували вагітних та неповнолітніх в БУЧІ!!!

Д1
До 19.04 10:29

Ти підофіл кончиний є різниця чи дівчині 18 чи 13. Що твою доньку у 10 років трахнули. Бо для тебе немає різниці. І нема є закону

Н
Нижньму

Но тать нашось уйшов із клітки та коментуєш малфо?

ЙЯ
Йсе я

Се шо за зоопарк в коментарях??

Ч
Читач

Не розумію, раз дає, пак іде в ментовку жаловатися. Який смисл?

.
...

Давайте тоді і за, перебачте, дро* чку дітей наказовати і сажати. Дівочки уже з 13 років начинавуть себе там гладити, і о ужас, даже зосовують дашто собі. Но а кіть попробує уже по настоящому, то шо, дуже велика катастрофа? Вобще пора уже отмінити сі дебільні і абсурдні закони про "совершеннолєтіє". Дівка захотіла, хлопиць їй доставив удовольствіє - всі довольні і нияких притензій один до одного

1
123

До 16:24 так никого никого не згвалтовав, ти і тобі подібні дурні можете поняти?) Всьо боло по обоюдому согласію. Кіть моя дочка добровільно почне займатися сексом в 13 рокі, нич не буду мати протів, май здорова буде.

ДМ
До(пані Марічка)

Скажеш це свої дитині, онукам чи правнукам якщо їх не дай Бог зглавтують.А всім тих хто пише(молоде м'ясо, сама винна і т.д) моліться щоб у вашій сім'ї таке не сталося.

ПМ
Пані Марічка

Нич у сексі поганого не бачу! Любві всі возрасти покорні, як-то кажуть у нашому селі!

Д"
До "петя"

Чим ти і тобі подібні відрізняєшся від насильників-гвалтівників ? Таке ж "отребье" , непотрібне суспільству л@йно. Накаже воно ...?! Як ? Тим же методом ? Жінки і дівчата вдумайтеся , "що" виходить з цих тюремщиків ???!!! Непотрібні , аморальні збоченці на низькому психічному рівні .

ДМ
До Марія

Вумен прорвало)) Охлади емоції, нико і не каже шо дівчина винна. Дівчина захотіла, потр* халась і получила задоволення. Каког туй накаловати? ЗА ШО?? Кілько безмозглих ровелося, ужас.

.
...

10:29, тоєсть Юристу 07:52

Н
Нижньому

Тот закон придумали такі ідіоти як і ти. Скоро уйде закон шо всі мавуть добитися в ж* пу і шо? Будеш го виконовати бо то "ЗАКОН"? Не неси дурниць. Кіть по обоюдому согласію то сталося, то никого не мавуть наказовати, не важно кілько кому років, хоть 18, хоть 15, хоть 13.

W
Wwwaa

До Закарпатця,тут іде про гвалтування ане про вбивство,нащо приписувати то чого він не робив,не треба із мухи слона робити,я розумію що пацан,ідіот нови дуже на нього багато приписуєте,такшо давайте небудем вплутувати вбивство ізгвалтуванням експертиза все покаже,так як пишете що він вбив,то смисел нашій доблісній поліції було його відпускати,він не ховався нетікав він постійно був дома нафіг писати те чого ви не знаєте,поспішаєте робити висновки які не треба робити експертиза все покаже.

Д
Діана

Пак ісе в Горонді ся стало?

Ю
Юрист

Тут дивлюся декотрим треба ще пиз..улів дали, даже якщо сама полізла є закон який передбачає покарання за секс із малолітньої дитини яка не досягла 16 віку.. придурки... Ви

З
Закарпатець

Читаю коментарі і дуже здивований ідіотизму окремих авторів, який у них зашкалює, судячи з їх писанини їхній IQ дорівнює "0" (нулю). Для чого писати подібну амячню? Гвалтівник це той самий хто ЗАРУБАВ сокирою, місяць назад, в с. Горонда свого собутильника. Тоді наша доблесна прокуратура змусила поліцію ЙОГО ВІДПУСТИТИ, так би мовити за відсутністю прямих доказів. До цього часу НЕМАЄ ВИСНОВКІВ ЕКСПЕРТИЗИ на ДНК!!! Якби прокуратура ЧЕСНО виконувала свої обов"язки, вбивця би НЕ ЗГВАЛТУВАВ ДИТИНУ!!! ... ну а зараз у всіх правоохоронців - поліції та прокуратури ГОРЯТЬ ПЕРДАКИ, треба заднім числом підганяти документи та поямнювати в "центр", чому не "догляділи"...

Б
Бачі

Йой, прочитавім «чоловіка» та подумав ош справді якийсь чоловік мерзкий скочив на молоде сільське дурне, а то 19 річний. Шо казати- діточки то відображення їхнього оточення- БАТЬКИ, школа, сусіди, телевізор.

V
Vkiak

дівчина сама повела його до себе додому і дала йому а зранку пішла до школи і нічого не сказала! дівчина також мозгів не має! жалко хлопця який буде сидіти 15 років просто так бо дівчина в 13 років хотіла єба.ись

К
Ккк

Наші люди сплошна бидлота, стадо баранів. Чого лиш коментарі вартують під такою статтею.

П
Питаннє

Інтиресно, кіко літ мала мукачівка-ромалка, коли йуй задєлали Зєлєнского? У їх в один год можут ся родити баба, дочка і онучка.

М
маверік

ублюдок,жопа йому

М
Марія

Люди, та ви й*бнулись таке писати!! Чим неповнолітня дівчина винна? Якщо інтимна близькість проходила без згоди дівчини - це насилля!! А у випадку із її віком - це педофілія чистого гатунку. Нав?язати щось дитині такого віку чи почати маніпулювати дуже легко! Перестаньте нарешті звинувачувати у всьому жертву. Це не середньовіччя, це не часи рабства чи кріпацтва. Зараз ми всі живемо в цивілізованому суспільстві та повинні розбиратись хочаб у базових поняттях. Звинувачувати неповнолітню дівчинку у такому - це повний ссюр та деб*лізм. Чоловіки нічим не особливі через наявність пенісу. Зробили із цього якесь божество і виправдовуєте себе максимально. Чисто огидно за вас! Ні мізків, ні совісті. Ганьба.

M
mmmmm

Виноваті батьки! за те що не живуть разом з дитиною

В
Весна

Читаю коменти подонків.Нормальна людина ,похабщину не писала б. Постраждала малолітня дитина і такі гадості про неї може писати тільки подонок.

С
Степан

Є відео або фотки?

ДП
До петя

Тать нико не поддержує насильство, но аба кіть дівочка сама захотіла то то вже другоє діло

W
Wwwaa

Ументів є вони усьо мавуть

П
петя

Народ ви що злузду зйихали ...навищо дитину трогати ити соби у бордель ...но нич на кичу прийдеш там кожний день будуть

1
123

До нижнього, а де відео?

W
Wwwaa

Отака дітвачка полізла доньго сама отсосаламу атипир каже ош ізнасиловов по відеови видно яка п'яна била і вішаламуся на шию сама це вся молодь підтверджує.

Б
Бидлофоб

Ко знає, може малинька сама запригнула. В мене вже бола похожа ситуація, добре шом ся здержав. Хоть і боло дуже тяжко)

ДА
До акуя

Може мала сама дала нико не подумав

А
Акуй

Я не знаю як мош таким дятлом боти. Богати, та іди швакни 18 річну за пару гривнів, благо готових за пару гривнів присісти хватає, кидь уже вже так невмоготу. Но нашо дітвачку кивати

Читайте також