На Мукачівщині збирались директори шкіл

10
0

Днями в залі Мукачівської районної ради відбулася нарада директорів загальноосвітніх навчальних закладів під керівництвом начальника відділу освіти Василя Петровича Бігунця.

 

На порядку денному було розглянуто ряд питань, що регламентують діяльність загальноосвітнього навчального закладу. У рамках вивчення рівня якості освітніх послуг, що надаються загальноосвітніми навчальними закладами району, Ганна Іванівна Диганич, завідуюча РМК, інформувала  про стан викладання та рівень навчальних досягнень учнів освітньої галузі «Суспільствознавство».  Марія Юріївна Бисага, головний бухгалтер ЦБ відділу освіти, детально проаналізувала виконання бюджету за 2011 рік, а також ознайомила присутніх з бюджетом освітньої галузі 2012 року.  Про особливості закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах у 2011-2012 навчальному році  розповіла Ольга Іллівна Тулюк, заступник начальника відділу освіти.  
 
З метою створення єдиного інформаційного простору в районі та забезпечення відповідності навчально-виховного процесу загальноосвітніх навчальних закладів Мукачівського району вимогам сучасного інформаційного суспільства Люба Іллівна Возняк, методист РМК, ознайомила присутніх із змістом та етапами впровадження електронної платформи  «Щоденник». Про стан реєстрації учасників ЗНО-2012 доповів Микола Миколайович Ващенок, головний спеціаліст відділу освіти.
 
Василь Петрович Бігунець ознайомив присутніх з планом роботи відділу освіти на березень 2012 року, наголосивши на тому, що керівники загальноосвітніх навчальних закладів повинні постійно тримати на контролі питання, які обговорювалися на нараді.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також