На Мукачівщині з'явиться ще одна об'єднана громада

17
13

Страбичово і Горонда хочуть об'єднатися в Горондівську ОТГ.

Так, 24 червня, т.. в.о. голови Закарпатської ОДА Іван Дуран підписав розпорядження про затвердження висновку щодо відповідності Конституції та законам України проектів рішень про добровільне об’єднання територіальних громад сіл Страбичово та Горонда в Горондівську ОТГ.



Також обласна влада надіслала до ЦВК щодо звернення щодо призначення виборів депутатів та голови Горондівської ОТГ.


Таким чином на Закарпатті з’явиться восьма ОТГ та друга на Мукачівщині.

Нагадаємо, на початку місяця уряд погодив Мукачівську ОТГ. Так, місто Мукачево, а також села Лавки, Шенборн, Нове Давидково, Нижній Коропець та Павшино.

В середу до Мукачівської ОТГ вирішила приєднатися й громада села Дерцен.

Загалом на Закарпатті буде 50 ОТГ. 26 червня т. в. о. голови ОДА передав до облради проект перспективного плану об'єднання громад на території Закарпаття.

Коментарі

В
Василь

Чого ви так гризетеся ,як жиди з арабами?

К
Корнелі

Будеш наказовати бабу Ладаніку!(Богати Лучанського)

П
пулі

А голова громади буде з Лучок

К
Корнеля

Кашкуни, Вам хто дав Дозвол об'єднуватися. Великі Лучки проти ви має бути з нами щоб Лучки були ще більші. В ношому регіоні Великі Лучки самоє основноє село. Ми вас за це накажеме

GJ
Glas Josef-Magda

STRABICSO ES GOROND MIND A KETO BOLOND!

В
Василь

Забулисьте Пашу Копчу, убиріть його

ДМ
До Марії

У Страбичові всі три попередні голови один хуже від другого, останній вообще космонавт, йому лиш у зоопарков робити. (Гроші збирати бо дуже чужі любить) Нормальні люди є ? Мошура, Біцько, Лукеча, Тромпак, Орсагош(модератор-теоретик) може і так ай бо їм це не треба вони мають своє діло.

S
Stepan

Всі ці "об,еднання" АНТИКОНСТИТУЦІЙНІ. Немає в Конституції України такої територіальної одиниці, як ОТГ. Є області, райони, міста, райони в містах, селища і села. Вся ця АФЕРА з "децентралізацією" ( а справді з централізацією) направлена на захоплення місцевими "князьками" ЗЕМЛІ навколишніх сіл. Нинішня злочинна влада прийняла низку АНТИКОНСТИТУЦІЙНИХ Законів. Цей Закон відноситься до таких.

М
марія

Слава богу шо ся получило, а то коли м увіділа що Киів написав і горонду і страбічово і жнятино у Лучки (голі-босі)то се біда, типир буде чесно кіть бирова уберуть кого сь із страбичова, бо у страбичові тоже много нормальних образованих людей,

С
Страбичово

Ура. Добре що сільські депутати та активісти двох сіл змогли домовитись та зробити свою ОТГ, а не чекали коли їх примусово приєднають у Лучаньський «калгоз» , який по всіх показниках відстає у розвитку та і люди зовсім другі. Тепер коли буде набагато більше грошей у бюджетови буде возможность ліпше і скорше розвиватись . Виберіть нормальних молодих депутатів і в «добру путь», а руль дайте Туряницьови І.І.

О
Об'єднаний

Страбичово, Горонда - два великі города!

3
321

Што кому дасть громада,кроме дохтора і приближеним?

1
123

уже го заставили

Читайте також