На Мукачівщині зловили крадія пресу для вина

14
0

Чоловік обікрав сусідську хату на суму майже 6 тис. гривень.

ВІн виніс із помешкання у с.Руське Мукачівського району прес для віджимання винограду,  млинок, металеву сітку,  дерев`яні бочки та інші господарські товари.

Так, днями до о чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції зателефонувала 49-літня жінка, власниця будинку, яка повідомила, що за час її відсутності, невідомі зірвали навісний замок і проникли до помешкання. Оскільки жінка мешкає в Ужгороді, до помешкання навідувалася нечасто: раз-двічі на місяць.

І от чергового разу,  навідавшись до приватного будинку, ужгородка одразу зрозуміла – у будинку були «непрошені гості».

На підвальному приміщені був зірваний навісний замок, а з приміщень винесено господарського інвентарю на чималу суму грошей. Злодії, окрім всього приладдя для виготовлення вина з винограду, викрали 3 рулони металевої сітки довжиною 150 м та 10 шиферних плит.

За справу взялись дільничні інспектори. Як розповідає старший дільничний Юрій Довгомеля, спочатку вони опитали сусідів,  перевірили раніше судимих, працювали над  встановленням свідків події,  адже речі великогабаритні  і винести їх непомітно практично неможливо.

В результаті вийшли на зловмисника, яким виявися 50–річний чоловік,  мешканець цього ж села. Раніше чоловік ніколи не мав проблем із законом. Проте на цей раз, зізнався, думав, що залишиться непоміченим,  а крадені речі мав намір продати.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка  з проникненням). Наразі чоловікові доведеться відповідати за вчинене, адже покарання за санкцією даної статті виглядає у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років, повідомляє Мукачівський МВ УМВС.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також