На Мукачівщини визначили начальника міліції

2
10

Сьогодні, 17 липня, в Мукачівському міському відділі відбулась нарада за участі генерал –майора міліції начальника УМВС України в Закарпатській області Віктора Русина.

 

Також на зустрічі були присутні міський голова м.Мукачева Золтан Ленд`єл, голова Мукачівської районної ради Іван Михайло, перший заступник голови Мукачівської РДА Василь Пашкуляк, голова міськрайонного суду Павло Щербан та прокурор Мукачівського району Роман П`ятка.

Приводом для зібрання стало виконання постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2012 року «Про реорганізацію деяких територіальних органів Міністерства внутрішніх справ». Генерал-майором міліції Віктором Русином було призначено голову ліквідаційної комісії з припинення Мукачівського районного відділу міліції шляхом його приєднання до Мукачівського міського відділу УМВС України в Закарпатській області – полковника міліції Василя Михайловича Швенду.

Як зазначив начальник УМВС, після проведених процесів реорганізації, у Мукачеві буде створено найбільший в області міськрайонний орган міліції, який обслуговуватиме і місто, і район. Таке об`єднання допоможе ефективніше і оперативніше реагувати на правопорушення, які вчиняються на території району. Адже відтепер працівники роти патрульної служби патрулюватимуть і територією Мукачівського району. 

Коментарі

11
1 1 1

"Хороший мент-мертвий мент" От і вся істина

1
13

і скільки бере ,щоб замяти діло? Бо моя побита подруга дала ментам 50 гривень,щоб розібралися з тим хто її побив,а винуватець дав 150 доларів,і як ви думаєте,хто правий? Більше не могла дати бо пенсіонерка.А ви кажете ХРИСТИЯНИ!!!???

R
Romari0

Як пан Бог дасть, так буде...

У
У

І так всюди, всіх мажорів відмазують від усього. А начальнички либу давлять або нах.... посилають. Так що терпіть лохи таке і далі

М
Мукачівець

Не коректно говорити про начальника міліції,коли до нього прийти на особистий прийом, непогана людина ззовні, порядна дуже,це відчувається відразу, вихована, мавим нагоду з ним спілкуватися на особистому прийомі з приводу неприємної життєвої ситуації у мене.Але я відчув, що він особисто не в силах вирішити, як керівник питання, пов"язані з іменами впливових людей, за якими стоять високопоставлені чиновники і які саме ідуть на порушення законів та порушення прав людини.Тому дуже шкода, що інколи порядні керівники вимушені заплющувати очі на грубі порушення, так як вони теж отримують вказівки зверху щодо зволікання резонансних справ,за якими стоять покровителі...Тому окрім відписок про відмовлення в порушенні кримінальних чи адміністративних справ, наша міліція більше усього цим займається. А серйозні справи стараються спускати на гальма, і ображені громадяни залишаються ні з чим...

У
У

"не мент" - 99 % відсотків убивць і насильників - християни. Так що будь ласка не наводи тупі паралелі.

НМ
НЕ МЕНТ

Для "у". Тобі звичайно видніше про "ментів", но я людина, яка нічого не має з прав.органами, знаю одне, що Швенда Християнин, і якщо тобі це про щось, хочби віддалено говорить, то ти не будеш судити людину, яку ти не знаєш. Так, чесність і порядність в них рідкість, але повір, що є. Вибач за "ти"...

ГН
голос народу

Е анегдот "порядні в порядних гробах а погані в поганих" ... його особисто не знаю но більшість міліціонерів то наша велика біда вибачте но це "наглота невихована". хоч без органів не можна бо бандити то ще гірше.

У
У

Ага, ти його родич чи кум. В 21столітті. Порядних ментів немає.повір

НМ
НЕ МЕНТ

Василь Михайлович Швенда - чесна і порядна людина. Людина з великої Літери. На цей раз повністю піддержую призначення.

Читайте також