На мукачівському автовокзалі відкрили сучасну міжнародну касу та комфортний зал очікування (ФОТО)

204
14

Тут містяни зможуть придбати автобусні квитки за кордон, дочекатись свого рейсу, випити кави, скористатись доступом до WiFi, а також забронювати авіаквитки на міжнародні рейси.

Сучасна каса та зал очікування відчинили перед відвідувачами свої двері сьогодні, 27 вересня. Приміщення обладнано зручними диванами та столиками, за якими можна випити каву, переглянути ТВ-програми та скористатись доступом до WiFi.

В міжнародній автобусній касі можна придбати квитки до Німеччини, Італії, Англії, Іспанії, Польщі, Чехії, Словаччини, Росії та країн Прибалтики. Крім того, працівники каси надаватимуть послуги із бронювання авіаквитків для подорожей Європою і не тільки, наприклад, на популярні серед закарпатців вильоти з Дебрецена та Кошице. Зал очікування відкритий для всіх пасажирів 24 години на добу.

Як розповів у коментарі кореспонденту Mukachevo.net голова правління ПрАТ «Закарпатавтотранс» Йосип Кречко, це вже друга міжнародна каса такого типу на Закарпатті. Першу відкрили півроку тому в Ужгороді. На черзі – Іршава та Хуст.

– Наша мета – надавати високого рівня послуги на європейському рівні. Це додасть позитивного іміджу нашому краю, особливо, враховуючи, що у нас область туристична, - підкреслив Йосип Кречко.

Коментарі

Л
Людмила

Прибиральниці ображають дітей за те що вони розкидали іграшки я ходить за нами поправляє стільці і замітає віником біля нас поки ми очикуємо автобус ЖАХ(ПРИЙМІТЬ МІРИ ТАКОГО НЕ МАЄ БУТИ.06.10.2023 рік

В
Вася

Нахабніших касирок та контролерок ніж в мукачівському автовокзалі не зустрінеш ти в цілому світі

2
2

Міні любиться та що друга.

НД
Не для нас

Для наших людей не можна таке робити! Зайдуть ці колгоспники і ужас там буде! Краще б автобуси нормальні дали, а не ці Еталони!

УД
уйна до 555

файна пишлаб

M
McMurphy

Для більшості людей там і так занадто комфортні умови, якщо зробити якісний ремонт для "європейців" із району то вони його знищать через пару днів через дефіцит культури і вихування.

5
555

йомайо яка там на фото блондинка третя хороша............

М
Мукачівка

Шановні відвідувачі невже Вам нехочеться жити в кращих умовах ? І відкриття даного залу є цьому приклад.Тим більше що по -перше цей зал пристосований і до простих людей а не мажорів. Вартість перебування в залі 5 грн за годину. Взимку можна почекати автобус в теплому залі. А також це і міжнародна каса .Так пасажирам яким необхідно більше інформації і довше часу для придбання квитка небудуть займати черги та простоювати біля вікна основної каси та недавати змогу придбати квитки іншим пасажирам в яких обмаль часу до рейсу .А будуть обслуговуватися в цьому залі. Я думаю що навпаки молодці. Тільки б на цьому незупинялися і продовжували робити ремонти під нас - під простих людей.

Б
Бабай

Вот-вот. Краще би весь вокзал підремонтували. Для чого Міжнародний ВІП- зал? Хіба багато людей приходить за 2-3 години до автобуса? Приіхали минут за 30 - сіли і поїхали! Зал пустий буде - для показухи.

Й
Йоні

Так це лише ВІП-зал... звичайні люди так і сидітимуть в тому срачельнику. На жд вокзалі ситуація та сама - срач і радянський союз.

СК
Степан Крук

Задрали ви, мукачівці! Дайте нам, ужгородцям, свого мера в оренду хоч на 10 років!

М
мукачево

Айсе шо за уйко на фотці, навірно перший раз у жизни натяг на ся шіфоновий анцуг.

.
.....

Колхоз)

У
Ууу

Віп зал на автостанції круто

Читайте також