На Миколаївщині палає величезна будівля "Епіцентру" (ФОТО, ВІДЕО)

9
7

За попередніми даними персонал та відвідувачі були евакуйовані, ніхто не постраждав.

Як повідомляє ДСНС України, повідомленні про пожежу у торговельному центру "Епіцентр К" на вулиці Федора Достоєвського в місті Первомайськ поступило о сьогодні, 12:57 годині.

Наразі над гасінням пожежі працюють два відділення 23 державної пожежної-рятувальної частини, місцева пожежна охорона "Підгороднє".

Орієнтовна площа та причина наразі встановлюється.

О 14:20 пожежу бцло локалізовано на площі 4 тис. м.кв.

Поліція повідомляє про затримання палія. За її даними 37-річний чоловік прийшов до торгівельного центру з ножем та сокирою. У відділі лако-фарбових товарів почав розливати займисті рідини. Один із охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік вдарив його сокирою, та підпаливши приміщення, кинувся тікати.

Інші охоронці разом із співробітниками поліції охорони наздогнали та затримали зловмисника у дворах, де ще один із працівників отримав удар сокирою. На місце події охоронці викликали поліцейських.

Наразі злочинець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, доставлений до Первомайського управління поліції.




Коментарі

)
))

Веселый палий V 2.0

П
пенсіонери

ТАК БАРИГАМ-ЗДИРНИКАМ І ТРЕБА! ПАЛІЙ МОЛОДЕЦЬ! Хай трикратного крадуна пенсій клоуна зеленського В КОНЧА-ЗАСПІ живцем спалять і його ЗЕндер-банду в ВР!!! щоби подохли ці крадущі пенсії шакали!!!! «СМІЛІШЕ!»: Зеленського Трикратного Крадуна Пенсій ШТУРМУЙТЕ В КОНЧАЗАСПІ і САДЖАЙТЕ НА КОЛ, НА ЯКОМУ ЧУТИ ЗЕ-клоунські КОМАНДИ РОСІЙСЬКОЮ МОВОЮ БЕЗСОВІСНО ГРАБУВАТИ мізерні ПЕНСІЇ В ПЕНСІОНЕРІВ!!!!!

П
пенсіонери

??ТАК БАРИГАМ-ЗДИРНИКАМ І ТРЕБА! ПАЛІЙ МОЛОДЕЦЬ! Хай трикратного крадуна пенсій клоуна зеленського В КОНЧА-ЗАСПІ живцем спалять і його ЗЕндер-банду в ВР!!! щоби подохли ці крадущі пенсії шакали!!!! «СМІЛІШЕ!»: Зеленського Трикратного Крадуна Пенсій ШТУРМУЙТЕ В КОНЧАЗАСПІ і САДЖАЙТЕ НА КОЛ, НА ЯКОМУ ЧУТИ ЗЕ-клоунські КОМАНДИ РОСІЙСЬКОЮ МОВОЮ БЕЗСОВІСНО ГРАБУВАТИ мізерні ПЕНСІЇ В ПЕНСІОНЕРІВ!!!!!

К
Кацап

Ліпше би у верховну раду пішов та тих всіх під.рів фийсов порубав і запалив

М
Мукачево

Тать було тому гниді череп сокирою розквасити та псам розмитати би заполунняли

Г
Гейропа

Кажуть шо путін пудпалив

О
Ого

А би всi згорiли ! Шкода людей, якi залишаться без роботи !

Читайте також