На набережній у Мукачеві продовжують ділити землю (ФОТО, АУДІО)

14
57

Нова конфліктна ситуація за адресою Червоноармійська 58 сталася сьогодні, у вівторок, 22 травня, у першій половині дня.

За присутності трьох міліціонерів, геодезиста, адвоката одного з співкористувачів будинку Михайла Боднаря та членів родини інших співкористувачів багатоквартирного будинку Олійників було здійснено спробу заміру загальної площі території – ділянки, яка перебуває у їхньому спільному користуванні.

Мукачево.net спробувало дізнатися позицію кожної з сторін конфліктної ситуації. Більше – на аудіо-записі.

Нагадаємо, що історія з правами власності та користування ділянкою за адресою Червоноармійська 58 тягнеться ще з 2010 року та розглядалася вже не в одному суді.

Коментарі

КМ
колишній мукачівець

Випадково переглядав новини і подивився це відео.Да діла робляться у Мукачеві...Та цій сім"ї треба памятник слави поставити заживо! Серед білого дня спокійно заміряють землю,на заказ якогось афериста Боднаря, а міліція від свого безсилля та нікчемності голови опустила,позор їм,ще прийшли захищати права не простих чесних жителів, а захищають захват злодюг!От "держава"!

Ш
ШОНІ

Переглянувши відео роблю висновок, що як за наші податки наша міліція допомагає таким як Боднар та охороняє його вчинки від пенсіонерів, сміх...Чи можливо таке в правовій державі взагалі? Чи задумуються органи, які мають це все перевіряти, над тим, що усі негативні та невтішні коментарі на сайті колись матеріалізуються?

П
Патріот

На жаль сьогодні підтримки пересічні громадяни у держави не мають.Світом правлять шахраї та злочинці і мішки з грішми.Коли ця вакханалія безкарності та безвідповідальності скінчиться?Страждають невинні люди, а такі як Боднар та Бенца споглядають та сміються,вишукуючи нових жертв.Але так завжди не буде.Лише з приходом нової, чесної влади народ сподівається на щасливе майбутнє.Тому хто лише може нехай виїжджають із країни, особливо молодь,яка заради справедливого та гарантованого майбуття там і залишається, не маючи бажання повертатися в країну жуликів,злодіїв та корупціонерів,в Україну, які сьогодні правлять державою, особливо на місцевому рівні.Слава Україні,Україні слава!!!

Ч
ЧИТАЧ

Випадково натрапив на цю новину,як виявилося головний фігурант Боднар М.багатьом людям крові попив.а яхочу головне сказати, бо багато хто не наважиться на відвертість про цю людину.Так от за усім цим безчинством та безкарністю стоїть саме колишній прокурор області Бенца Ю.Ю. який і є покровителем згадуваного шахрая. Всі це прекрасно усвідомлюють, маю на увазі кекрівників владних та правоохоронних органів, тому прості люди так і страждають, так як Бенца Ю. не дає ходу притягнути Боднаря до відповідальності за різного роду махінації, так як дуже багато спільного та нечитсого пов"язує цих "друзів".Якщо влада зміниться, то повірте ці особи перші будуть втікати, як щурі,якщо встигнуть.Бо гнів народний наздожене їх перших.І знайте ніхто їм не допоможе-ні гроші , ні ті же їх покровителі і колишні чиновники, їм усе нагадають...А найгірше буде їх дітям, внукам, які будуть ганьбитися в майбутньому такими батьками та дідами, які маючи владу перші вчиняли закрнопорушення, історія нагадає скоро...

1
111

" ДА народ послухав репортаж, почитав коментарі, и зрозумів свобідної преси, не існує! Взяти цей банальний приклад, одна із сторін привезла журналіста, сказала що треба фотографувати у кого що запитати. Мені ганьба за наших журналістів! И у мене питання до редакції у вас всі такі репортажі? Якщо так то чим ви відрізняєтесь від жовтої преси?" А где репортажы про игральные залы? Испугались? И еще претендуете на первое место в рейтинге. ПОЗОР! БОИТЕЦЬ И ЗАВИСИМЫ ОТ ТАКИХ БОНДАРИВ!

СН
Сусіду навпроти

А ви що підглядали за шторкою,що такі обізнані,треба було вийти ближче і все побачити, а не те що вам прихвостні боднарвські,які його сусідам і привели на біду нашептали.А таким ЖУРНАЛІСТАМ РЕСПЕКТ!, оперативно працюють - це і є їх професіоналізм.Шановні краяни, якщо бачите таке паскудство як вчинив із людьми ****** Боднарь-дзвоніть, пишщіть , бийте в дзвони, скликайте народ на допомогу - це і буде ваша сила, а ви сусіде навпроти,трус і боягуз мабуть і вам ніхто не дав право звинувачувати журналістів і не підглядати- бо це їх РОБОТА і ГРОМАДЯНСЬКИЙ ОБОВ"ЯЗОК.Так що сидіть і тихенько далі підглядайте!

РМ
Редакція Мукачево.net

Образи заборонені правилами поведінки на сайті. Будьте коректнішими у висловлюваннях, інакше нам доведеться обмежити ваше право коментувати на сайті.

ЮЮ
Юрій Юрійович

Потрохи гнійник витікає, як виявилося цей Боднар і сусідів своїх перших усіх зашугав,все землі мало.Майже вісім років так само виживав із своєї землі мешканця із вулиці Дзержинського Басараба Ф.Бідолаха чоловік що ся натерпів-і погрози і шантаж, і міліцію натравив на нього і сфабрикувава на нього діло і Бенцом погрожував.Но не здався.Одиниці ідуть на боротьбу з безчинством Боднаря...Це лише потрохи ображені люди будуть вставати з колін, а скільки таких які ще тепер бояться гнівуБоднаря.Недовго так буде...

О(
Очевидець (сусід на проти)

ДА народ послухав репортаж, почитав коментарі, и зрозумів свобідної преси, не існує! Взяти цей банальний приклад, одна із сторін привезла журналіста, сказала що треба фотографувати у кого що запитати. Мені ганьба за наших журналістів! И у мене питання до редакції у вас всі такі репортажі? Якщо так то чим ви відрізняєтесь від жовтої преси?

1
111

Вы еще ихних игровые автоматы покахите. А то Украина запретила игровой бизнес. НО ТОЛЬКО НЕ В МУКАЧЕВО!!!!!ПОЗОРНО,,,И вся милиция и ВЫ проходите мимо их игровых залов и делаете вид что все прекрасно У НАС ИГРОВЫХ ЗАЛОВ НЕТ

І
історик

Хтось із коментаторів хвалив цього "порядного" алвоката.Ви знаєте, якщо людина освічена та з почуттям особистих принципів та людських рис та йще якщо є відповідне виховання, то адвокат якщо він справжній адвокат, вивчивши справу, за гнилі та шахрайські діла не береться В ПРИНЦИПІ!Ну а якщо тяга до грошей та й ще брудних є, то звичайно спокуса на гроші своє робить.Так що, який ішов-такого здибав...

Н
наблюдатель

Это ж надо на захват земли начальник горотдела милиции Швенда В.М. весь офицерский состав отправил для укрощения строптивых жителей, которые препятствуют "чесному обмеру" територии в общем дворе.Интересно эти "слуги народа в форме" тоже отрабатывают заказ Боднаря М.???

Я
Я

Розмір 2010х670х650 для пана Боднаря.. В землі, ковдуш, заспокоїться, мабуть, лиш.. Хай мені Вищі Сили пробачать за такі слова, але від щирого серця надруковані вони.

X
xxx

найся журить земльов на матросова там усім буде лем оби там суету не робив

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

Партия регионов, собирает в свои ряды всю мразь, всех гнид! Мерзкое сборище свиней, для которых нет понятий чести, достоинства и т.п.

А
Анця

Боднарю уже мало городської землі та в районі"Латоричної корчми" засипав берег річки будівельним непотрібом, в той час коли берег укріпляли,щоб захистити від паводку.А влада дивиться на це все через призму і нічого не хоче бачити.Так що не знаю коли сьому "чесному районному депутату від регіоналів буде доста???Ще більше партія регіонів себе скомпроментувала такими горе-членами...Дуже шкода невинних людейякістраждають від нього.

Р
росвигівець

А чому тот Боднар М. не купив окремий особняк?Чому треба виживати із місця де люди спокійно прожили усе своє життя і за що тепер мають усе це терпіти та страждати ця сім"я?Бойому треба задармо на шару? Шари нема-треба за все платити, а не красти.На березі Латориці землі та води достатньо.Нет треба людям суєту найти.Осьтака вона гірка філософія життя...

ПЧ
Простий чоловік

Читач, не плутайте людей. Краще скажіть кого ви підтримуєте!

Ч
Читач

Хах,шо він каже то не слухайте!

З
Знаючий

Що не пишіть а у місті й так усі знають хто такий Боднар

І
Іван

шановна послухайте відео там його юрист-фаворіт каже шо земля комунальна

Ч
Читач

Пане,Іване земля була не преватизована!А він її преватизував!

І
Іван

Но туй го маєте уже боднар прав!!!!! земля кстаті не його а комунальна

Ч
Читач

Я не знає можливо й Боднар прав(його ж земля),але не варто так "грізно" видаляти коменти.

Ч;
Читач ;)

Іване научися писати!

І
Іван

Не угадав Анна стала читачем і просто так..... Шановна ви лише хуже робите бо переводите тему на другорядні питання

І
Іван

Не удівлюся якшо у слідуючому коментарі Анна скаже що і бідні жінки зажралися і хочуть викачати у боднаря гроші як писав один незалежний журналіст

І
Іван

Смішно у Анни усі паршиві і боднар і його жона моніка а тепер і продажні журналісти. Сумно

Ч;
Читач ;)

Дякую за порузуміння!

ПТ
Просто так

Ви можете видалити попередній коментарій-це звернення до Вас.Дякую за увагу))))

РМ
Редакція Мукачево.net

Правильні слова. Єдине, ми ні грошей не беремо, ні слави не шукаємо. Ми просто працюємо.

ТА
Туряницюля Анна

Знаєтне шановна редакція мукачево нет, Ваш сайт був прекрасним певний час.Саме на Вашому сайті розгортаються дискусії міста та району,Ваш сайт і "найголовнішим" в мукачівському районі ЗМІ.Ви за малий проміжок часі набрали велику популярність не тільки в Мукачеві,а й Україні.Але якщо ви будете брати гроші від основних авторів данної історії і виконувати їхні забаганки-то ви ніколи не достигнете найвищої слави.Журналісти повинні бути нейтральними,а саме нейтральні журналісти достигають слави.

ТА
Туряницюля Анна

ХАХ,МАЙТЕ НА УВАЗІ ЩО У МЕНЕ НЕ ТІЛЬКИ ОДИН КОМПЮТЕР!Я ВАМ ЯК ПОЧНУ ПИСАТИ З УСІХ ПРИЧТРОЇВ ,ЯКІ В МЕНЕ Є(ТАКИХ ЯК Iphone,ноутбук...),що ви просто не встогнете блокувати IP-адреса!

РМ
Редакція Мукачево.net

Зверніть увагу на пункт на прямі або непрямі особисті образи будь-кого. Якщо ви надалі будете порушувати правила коментування на сайті, ми будемо змушені заблокувати вам можливість залишати коментарі

ТА
Туряницюля Анна

Назвіть хоч один підпункт де були порушені правила!

ТА
Туряницюля Анна

Мукачево нет я не бачу у цьому коментарі неконструктивної лексики!

ТА
Туряницюля Анна

Шановна редакція Мукачево нет вибачте за гострі коментарі(((

ТА
Туряницюля Анна

Добродій хрен*в,що... Добре той видалыть але ыншы не маэте права?

РМ
Редакція Мукачево.net

До Туряницюля Анна: Ваш коментар суперечить правилам коментування на сайті, тому і був промодерований.

ТА
Туряницюля Анна

Знаєте може пан Боднар і правий по статтях або існують статті не тільки на землі....

ТА
Туряницюля Анна

Добродій хрен*в,що подплатилисьте вже журналістам оби удалили комент?Ношто,ітак люди знають)))

ДЮ
до Юри К.

А хто ви такий Юра К. щоб людям рота затуляти.Раз пишуть значить знають який він "порядний" Уже свою карЄру заплямовав на усе-псевдоадвокат Сабов Іван.

9
999

Якась "езоповська" ситуація. Хоча ларчик розкривається дуже просто. Пан М. Боднар і пані Г. Іваницька - друзі і партнери по бізнесу. Кажуть, що баня, яка згоріла була їхньою спільною власністю. Пан Островський, зять Іваницької є по сумісництву ще й начальником міськрайонного земельного відділу. Чи потрібна Боднарю халупа на набережній, в якій живуть поважній старі люди? Ні не потрібно. Потрібен ласий шмат землі, за який вже давно заплачено відповідним чиновникам? Чи могла міська влада встановити справидливість в даній ситуації? Могла. І старим людям не треба було б ходити по судах. А відносно партійної пренадлежності. Не будьмо наївними. Партії тут не причому. Іванецька активістка ЄЦ, а Боднар заплатив і став депутатом районної ради від ПР. Нормально розуміються. Меру З.З. Лендєлу і народному депутату В.В. Петьовці треба навести порядок в даному питання, а не викидувати шалені гроші на тячівщині і рахівщині, щоб знову стати народним депутатом. Люди подумайте над цим.

ТА
Туряницюля Анна

Ходжу каждий динь до церкви та вижу його жону МОНИКУ.Ходить до церкви і пацірки до небес поднимать,коли то вижу аж фрас бере ня!!!!!!!!!!

ЮК
Юра К.

Перестаньте писати про адвоката. Він просто робить свою роботу, доречі Він дуже порядна і висококваліфікована людина.

Д
Добродій!

мда.. а адвокатик слабенький.... та і репутація бачу у нього ніяковенька...

Д
Добродій!

Теряницюля Анна: ходите в церкву а такі речі говорите... в церкву треба іти молитися... а не Боднаря жону упозірувати...а по друге...хіба дружина може відповідати за вчинки чоловіка?

Р
Руслан

То щи лиш буде, в городі розкрали всі закаулки, немає вільного куска землі, скоро тротуари будуть ділити, за парки, державні установи мова уже і не іде. Одиниці мають великі гроші, в основному то люди Балогів і вони ще між собою повоюють як це було після Помаранчевої революції в 2005 році, коли розорили есдеків, зокрема Логойду. Тоєсть, самоє інтересноє ще попереду, лим шкода коли страждають прості люди.

ПІ
Пийтер із Борог Телепа

Йой, йой сесе тот адвокат Сабов котрий обдурив сімю Скиби із Мукачева, удурив у них 1000 доларів за якоес діло у суді і обманув їх а типирь люди не гонні свої гроші у сього Сабова повернути.який адвокат такі і клієнти як тот жулик Боднарь мішо.на нюх чують один одного як дурити жебрач.

ІМ
Ігор Миколйович

Повністю згоден з попереднім коментарем- Я-.Відчувається власна думка освіченої людини, яка має розумну думку на ці події, що сталися сьогодні вранці на набережній міста.Так як люди із здоровим глуздом до такого не дійдуть,якщо вони виховані на принципах моралі.А таких покидьків, як Боднарь М. та його прихвостнів давно треба вивести на чисту воду і розібратися компетентним органам, чому це беззаконня після стількох судів не припиниться.Чому мають в кінці-кінців прості смертні жінки страждати, а хто їх захистить???Чи усі лише чиновники спостерігають чим усе скінчиться? А я думаю що кінчиться самосудом цієї сім!ї Олійників і все. І всі свідомі громадяни Мукачева встануть на захист пенсіонерів і тоді Боднарю буде гаплик...

І
Іван

Жонам респект

В
Василь

Та сись юрист Сабов Іван усіх жлобів захищає,то його робота за гроші жуликів захищати.Найшли такого же як Боднарь М

М
Мукачівець

Не думаю що мілція прикривала би боднаря перед камерами. Зараз пагонами усі дуже дорожать. Юрист діло каже

ПЖ
просто житель Мукачева

Просто жах!Подивився відео ролик і у мене як звичайної людини крик душі -та до яких пір наша влада та міліція буде знущатися над простим народом, захищаючи шахрая -депутата від партії регіонів Боднар Михайла? Хто тоді як не влада може навести порядок? Таке враження , що усі довжні Боднарю і ніхто йому не може розказати.Нехай люди самі себе бідні захищають, як можуть.Молодці, що встигли викликати хоч журналістів!Народ з вами жінки!

З
Знаючий

Боднар ніколи не відступає.

Ю
Юрист

Слышал об этом деле. В этой ситуации нужны очень компетентные юристы. Судя по всем у господина Боднаря они есть. Второй стороне очень советую так же обратиться к квалифицированому специалисту, посколько будет очень обидно если они проиграют это дело. Чисто по человечески им сочувствую. Но есть законы и сдесь надо быть бдительными. Тем более когда речь идет о земле на набережной

Я
Я

Боднар - ***** та *****, *********та та *********!До того ж, ******людина. Оскільки розумні люди знають, що рішення Верховного Суду оскарженню не підлягає. А сьогоднішній викид "придворних шутів" Боднаря нічим хорошим не скінчиться для нього самого. Просто шкода тих бідолаг, котрі страждали, вистраждали таки ПРАВДУ, й знов повинні захищатися.. Й здоров"я того шкода, котрого таки не "напасешся" на подібних "боднариків"..Це ще мале місто - місто Мукачево.. Уявіть що у державі коїться..

Читайте також