На Недецеї в Мукачеві зловили чергового наркоділка (ВІДЕО)

11
7

Випадок трапився вчора ввечері, коли близько 22:30 патрулюючи Мукачево на вулиці Недецеї полісмени помітили підозрілого молодика, який побачивши службову автівку нервово пришвидшив рух.

Патрульні запідозрили, що чоловік може мати заборонені предмети чи речовини, і не дарма, адже при поверхневій перевірці виявили 3 паперові згортки, з сухою подрібненою речовиною, схожою на марихуану.

Всього було виявлено близько 32.6 грам наркотиків..

Справу передали слідчим, які у відділку поліції і вилучили речовину. Молодику загрожує кримінальна відповідальність згідно зі ст. 309 ККУ.

Як це було дивіться на відео:

Коментарі

ДЕ
До Еее

Саме в демократичній Європі не потрібно поліції для затримання доказувати нервовість, доказувати на місці шо то наркота і т.д. Про яку демократію ви говорите??? Нашим людям дай демократію. Ми не готові до демократії культурно і психологічно!!! Обїздив Європу, знаю про що говорю і бачив роботу поліції там. А ви пишете шо треба доказувати шо у згортці саме наркота бо самі наверно ходите із такими згортками. Шо може бути у згортці у кармані???? Зівробой, чи мята, чи може він бабусі ніс листочки малини? Або він цілитель травами людей лічить. Це доказувати????????????? Не одноразово спілкувався із новими патрульними покишо дуууже адекватні і порядні при порівнянні із тими шо були. Досвіду наберуться.

ДД
До до еее

ви пропонуєте жити законами джунглів? Демократична держава, закон передусім. Ви або писали даний матеріал, або взагалі не розумієте те що я написав.

М
Мішо

Як побачиш наркомана бий його як таракана !!!!!!

ДЕ
До Еее

Із за таких недоумків ми ніколи не будемо жити краще: докажіть шо нервово, докажіть шо маріхуана, докажіть шо біжав, докажіть шо я то є я, докажіть шо земля кругла.

К
Кось

То на рубиль тілько у Мукачеві давуть? Доста не пілло я вам уповім)

Е
Еее

Хто встановив що то наркотики? Селфік на око? Для чого писати такі дурні матеріали? Нервово пришвидив рух? Нервовість як виявали? Якщо я почну бігти коли проіде селфік то вони побіжать за мною?

П
привет_из_киева

Там 36 грам ніколи нема.

Читайте також