На Новій хвилі скасували виступ української співачки

10
1

Виступ української співачки Джамали, який повинен був відбутися 27 липня в рамках відкриття міжнародного пісенного конкурсу Нова хвиля-2010 у Юрмалі, скасовано.

При цьому причин скасування організатори конкурсу не назвали, повідомили у прес-службі Джамали.

Представники співачки нагадують, що за традицією конкурсу Джамала, як володарка гран-прі Нової хвилі - 2009, була запрошена виступити в Юрмалі в якості спеціального гостя. Її виступ мав відкривати конкурсну програму. До відкриття Нової хвилі була приурочена і телевізійна прем'єра нової пісні It's Me Jamala, яка стане першим релізом артистки після зміни команди.

Незважаючи на те, що всі деталі шоу були узгоджені і затверджені з дирекцією Нової хвилі, за кілька днів до виступу менеджменту співачки повідомили, що її виступ на відкритті конкурсу скасовано, зазначили в прес-службі Джамали.

"Для нас це стало цілковитою несподіванкою. Ми не прагнули виступати на Новій хвилі цього року. Мене запросили заспівати, тому що така щорічна традиція конкурсу - минулорічний переможець повинен передати естафету черговим конкурсантам. З нами довго вели переговори, ми затверджували пісню, готували виступ , шили костюми ... Але буквально кілька днів тому моєму менеджеру зателефонував Олександр Ревзін (режисер-постановник конкурсу) і повідомив, що я не буду виступати. На запитання, що послужило причиною, ми так і не почули відповіді ", - розповіла Джамала.

Тим не менше, Джамала все-таки вирушить до Юрмали, так як раніше дала згоду виступити в якості ведучої телевізійної версії Нової хвилі - 2010 на телеканалі Україна.

***

Jamala (справжнє ім'я Сусанна Джамаладінова) - українська співачка, яка виконує авторську музику на стику джазу, соулу, world music та ритм-н-блюзу з елементами класики і Євангеліє.

Переломним моментом у кар'єрі Jamalа став виступ на Міжнародному конкурсі молодих виконавців Нова хвиля - 2009 у Юрмалі, де вона отримала гран-прі. Перше місце Джамала розділила з Санді Сондоро з Індонезії.

Інша конкурсантка з України Міла Нітіч отримала приз від музи конкурсу Алли Пугачової під назвою Золота зірка Алли, а також $ 50 000.

Коментарі

Т
таня

У нас, на Україні всі співаки або голубі або трансвестіти, і всяка там петушня нагуляна.Короче нормальної людини немає.А джамала то вообще х.й знає шо, я б їй то є...о розірвав, не співає а виє як пес. КОРОЧЕ ЯКА ВЛАСТЬ ТАКА І ЕСТРАДА.

Читайте також