На "Новому каналі" розпочався "Ревізор"

7
6

Саме зараз в ефірі програма про Ужгород та Мукачево.

Нагадаємо, популярна ведуча Ольга Фреймут відвідала Закарпаття три тижні тому. Тоді відзнаку від передачі отримали ужгородські ресторан "Фан-Фан" і готель "Олд Континент". 

Коментарі

Р
Реаліст

Це вонючі поляки-галичани організували, щоб туристи транзитом проїзжали Закарпаття й зупинялись на їхній території. Треба всю ту ГИДОТУ за перевал гнати, лінію Арпада відреставровувати й для зв"язку з центром України тунель будувати.

*
*

Маруся Это не вина Ревизора а ВИНА таких бизнесменов как Бондаренко который опозорил своим бегством весь наш край! Люди сделают выводы после этого

+
+

Пораділа, що міліція не повелася на забаганки ведучої:)))Свою думку про Олю і програму залишу при собі, зважаючи на правила поведінки на сайті:))) А у Бондаренка класна кав"ярня і смачні тістечка, як буваю в Мукачево (в захваті від вашого міста, майже щороку приїжджаю, хоч це за 400 км), завжди заходжу в цей заклад. Хочу приїхати знову, аби потерти вишеньку і загадати бажання:))) Вы когда нибудь видели как туда привозят пирожное что они тли пекут толи покупают у других? Если увидели бы наверно больше тем ничего не кушали бы. Если У Бондаренко все в порядке почему убегал... и с милицией говорил не в свей кафе? ВОТ ВОПРОС!!!!!

1
11

половина не показали

М
Маруся

Фреймут відвідала в Ужгороді далеко не найкращі заклади, шкода, що після перегляду передачі у глядачів України буде хибне враження про наше місто.

Н
Наталка

Пораділа, що міліція не повелася на забаганки ведучої:)))Свою думку про Олю і програму залишу при собі, зважаючи на правила поведінки на сайті:))) А у Бондаренка класна кав"ярня і смачні тістечка, як буваю в Мукачево (в захваті від вашого міста, майже щороку приїжджаю, хоч це за 400 км), завжди заходжу в цей заклад. Хочу приїхати знову, аби потерти вишеньку і загадати бажання:)))

Читайте також