На одній із вулиць Ужгорода сміття не вивозять по два тижні

14
0

Обласний центр знову потопає у горах сміття та бруду. Тепер уже у спальних районах міста.

На одній із вулиць відходи не вивозять по два тижні. За цей період жителі прилеглих будинків спостерігають, як їх район перетворюється на звалище. Куди тільки не зверталися але все марно.

Людмила живе в новому районі уже два роки. Сміття виносить майже щодня. Однак постійно незадоволена тим, як вивозять відходи з її вулиці. Каже, сміття гниє більше 10 днів. Ситуація насправді критична, оскільки звалище утворилося і на задньому дворі, куди виходять вікна ужгородців. Вітер та бродячі собаки рознесли сміття в радіусі кілометра. Люди кажуть, що проблема навіть не у невчасному вивозі сміття, а у тому, що прибирають відведенні для того місця неякісно.

А якби усе добре вичистили і сміттєвоз приїжджав за графіком, відходи були б тільки в урнах. Мешканці району зверталися у різні інстанції, але нічого не змінилося. На ближніх вулицях теж утворюються звалища, є ризик розповсюдження хвороб, чути неприємний запах. А питання, чому вулиці й місця для сміття не прибираються працівниками жрерів та кшепу залишається відкритим. Ще кілька місяців тому на нараді комунальних служб начальник кшепу розповів журналістам, що у місті не вистачає спеціальних машин для вивозу непотребу, а підприємство збиткове. Зважаючи на це, цікавить якість роботи служби, яка повинна підтримувати порядок у місті й отримувати за це кошти. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також