На одному з деревообробних підприємств Закарпаття виявили

11
0

аж 75 порушень охорони праці

30 порушень вимог нормативно-правових актів з охорони праці, що стосуються технології виробництва в лісопильно-деревообробному й заточному цехах та на біржі сировини, виявила комісія Територіального управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області на ТОВ «СІО-К» Велико Березнянського району, – повідомила 30 листопада ЗІКу Віра Туряниця, керівник прес-служби Держгірпромнагляду по Закарпатській області.

75 виявлених порушень так чи інакше стосується незадовільного функціонування на підприємстві системи управління охороною праці. Навіть сам керівник підприємства Франко Бранді не пройшов навчання та перевірку знань з охорони праці, – наголошує комісія. Стосовно ж засобів індивідуального захисту, то забезпеченість ними працівників «СІО-К» сягає лише 50%.

З початку поточного року в провідних галузях економіки Закарпаття – лісозаготівлі та лісопереробці – зареєстровано 25 випадків травматизму, пов’язаного з виробництвом. Цей показник, як і кількість випадків зі смертельним наслідком – 2, сягнули рівня виробничого травматизму в галузі 2006 року.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також