На околицях Мукачева сталася смертельна ДТП (ФОТО, Доповнено)

8
11

Близько 20:00 суботи, 9 грудня, на трасі Київ - Чоп на вулиці Лавкійвській в районі північно-східного виїзду/в'їзду в місто водій Opel Kadett збив пішохода.

Травми, які отримав чоловік у наслідок зіткнення, виявилися несумісними з життям.

Чоловіка збили неподалік пішохідного переходу, але чи саме на ньому – питання відкрите. Бо якщо чоловік переходив трасу Київ - Чоп, то саме в місці, де сталася ДТП на трасі Київ - Чоп, а це практично навпроти АЗС "ОККО", у цьому місці пішохідного переходу через трасу нема, він 100-150 метрів раніше.

Ці деталі з'ясовує на місці подій поліція, яка і має оприлюднити остаточну версію ДТП.

Згодом поліція оприлюднила офіційні деталі аварії, зауваживши, що в ній загинув 49-річний мукачівець, який переходив трасу в невстановленому місці.

Коментарі

A
Ajinth

Укробляха.

М
Моріка

Була свідком такої аварії... Сама їжджу майже щодня і ноги трусяться, зменшую швидкість до 20, коли проїжджаю ці переходи. Переходи НЕ ВИДНО!!!! Невже не вистачає В бюджеті коштів, щоб викрасити люмінісцентною фарбою сам перехід??? Знак переходу взагалі тратиться між багатьма вивісками. ПРИДУМАЙТЕ ЩОСЬ!!!

М
мукачівець

нашо їх підсвічувати..то никому доход не принесе..не проще за бюджетні бабки сільверленд построїти ще єден

Н
Наталія

Ось писали на днях, що будуть будувати дорогу до сільверленда, якщо менше вкрадуть, то вистачить і на надземний пішохідний місток або хоча б нормально освітлити або покласти світлофор.

1
111

Смертельний перехід, це не перша і думаю з таким переходом, не остання аварія!!! Давно треба було там або коло або надземний перехід робити!

Т
тттааа

в том то и дило,шо в НОРМАЛЬНОМУ СВИТИ.....

С
Саша

Там навіть на переході нічого не видно вечером, особливо коли їде зустрічний транспорт і засліплює фарами. У нормальному світі як мінімум такі розвязки ретельно освічуються

Д
Дюсі

А таксист то ужгородський і збив він його не на переході

В
Водій

Там треба зробити надземний переход, а не білі полоски малювати

КЙ
кочало йовжі йовжійович

людкове ходят ги сомари. самі ся не сокотят

Б
Борка

Як заплатить - там і переход. Забули всі про аналогічну подію на об"їздній Ужгорода - забудете і це. Поки всіх не зачистять.

Читайте також