На Перечинщині автобус Зарічово – Ужгород вилетів в кювет. Є травмовані (ФОТО)

20
6

За попередньою інформацією у автобусу сталася несправність в рульовому управлінні і маршрутка в’їхала у кювет.

Автобус прямував за маршрутом Зарічово – Ужгород. Внаслідок ДТП травмувалося двоє пасажирів. На щастя травми сумісні із життям, тож обидва пасажира перебувають у лікарні в травматичному відділені.

За попередніми даними у автобусу марки «Еталон» сталися механічні проблеми з рульовим управлінням що не дало змогу водію справитися з керуванням автомобіля. Наразі проводиться перевірка.

Нагадаємо, що днями в Угорщині сталася страшна аварія у якій загинуло три особи.

Коментарі

М
Майдаун

Троцкій, ти із дякунами чекай санітару!

Т
Троцкій

Ми всі як один, чекаємо нових бусів з кондиціонером і гладеньких доріг, які нам обіцяв перед виборами Зеленський. Даємо срок три місяці. Час пішов.

J
jj

Любий автобус (хоч з Лондона, хоч з Вашингтона) на наших дорогах помре за тиждень-два, тим бiльше при такiй експлуатацii. Це раз. Два - а цi буси з автопарку проходять огляд плановий-позаплановий? Чи перевiзники чхати хотiли на ремонтнi роботи та вiдкладають на завтра-пiслязавтра-через мiсяц, тому що "ще якось iде". Питання риторичне, тому що сам був свiдком ремонтiв на ходу, коли бус розсипаеться, димить у дорозi, а водiй i далi у такому станi експлуатував транспорт, бо як то - просто так взяти тай пiти заплатити грошi за ремонт.

Б
Бабай

А другі автобуси вони не допускали до конкурсу - папі президенту треба же було кудась збувати той хлам! Чудо надійсності, комфорту і дізайна!

T
taras77

До яких пір таке цуря буде їздити!!! Хто дозволяє виграти тендери на перевезення людей цими возами!!! Чиновники, подивіться, якими автобусами перевозять людей у сусідніх країнах!!!

Т
Таксист

Ці гівняні Еталони треба заборонити для використання! Це вже другий випадок за тиждень в Закарпатті з жертвами та травмами людей. Плюс жахливий стан доріг. Порох випускає автобуси які їздять по дорогах які ремонтує Гройсман. Прекрасний тандем!

Читайте також