На Перечинщині будуватимуть новий храм

5
0

8-го квітня, у свято Входу Господнього в Ієрусалим, Високопреосвященніший Феодор архієпископ Мукачіський і Ужгородський здійснив закладку нового Благовіщенського храму в монастирі на честь святої рівноапостольної Марії Магдалини, що на Перечинщині.

 

На території обителі в це величне свято архієрей також звершив освячення новоспорудженого Хреста, а також новозбудованого корпусу для сестер.

Під час архієрейської Божественної літургії владика Феодор, з благословіння та резолюції Блаженнішого Митрополита Володимира, Предстоятеля Української Православної Церкви нагородив настоятельку монастиря ігуменю Варвару(Поп)правом носіння «хреста з прикрасами». Таких же нагород були удостоєні насельники Свято-Покровського чоловічого монастиря села Ворочево, ігумен Даміан та ієромонах Миколай.

Під час богослуження архієреєм була здійснена хіротонія диякона Романа Рішко в священника. На урочистостях були присутні голова Перечинської районної адміністрації Готько Андрій Андрійович, представники обласної та районної влади та численні вірники.

По завершенню богослуження керуючий Мукачівською єпархією виголосив проповідь, в якій розкрив духовний зміст сьогоднішнього свята та на всіх призвав Боже благословіння.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також