На Перечинщині відбулись вечорниці "Майбутнє варто планувати" (ФОТО)

8
0

У рамках спільного проекту «Майбутнє варто планувати», який реалізується БФ «Центр громадських ініціатив» у партнерстві з Закарпатською ОУНБ ім. Ф.Потушняка за підтримки програми «Здоров’я жінок України» 27 листопада Перечинською районною бібліотекою проведено тематичні молодіжні вечорниці на тему “Майбутнє варто планувати”.

Проведений захід є новим видом діяльності бібліотеки. Він проводився шляхом поєднання народних традицій та сучасних вечорів відпочинку, де у невимушеній обстановці до учасників була доведена необхідна інформація. На вечорниці були запрошені лікар-гінеколог Л. Дзямко і сімейний лікар Т. Радченко, які розповіли молоді про планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я, і відповіли на запитання присутніх.

Своїми виступами учасників молодіжних вечорниць привітали фольклорний ансамбль районного будинку культури «Нівроку», вокальний ансамбль сільського клубу с. Дубриничі, дует Л. Керецман та І. Чорної районного будинку культури, пише керівник проекту, Андрій Вишняк.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також