На Перечинщинні Партія регіонів встановила свій пункт обігріву

3
2

На виконання доручення голови Закарпатської обласної державної адміністрації від 31.01.12 №02-5/9, з метою попередження небезпеки для населення, пов’язаної з обледенінням дахів та ожеледицею у зв’язку з пониженням температури повітря у Перечинській райдержадміністрації відбулося засідання оперативного штабу під головуванням заступника голови державної адміністрації Михайла Лабича.

 

На засіданні проаналізовано стан функціонування об’єктів комунальної та соціальної інфраструктур району в умовах різкого пониження температури, розроблено та узгоджено план спільних дій на найближчі дні.
 
Наголошено на важливості посилення співпраці з місцевими радами щодо постійного моніторингу ситуації на місцях та оперативного реагування при ускладненні ситуації чи виникненні надзвичайних ситуацій.
 
Вивчено ситуацію на дорогах району, зокрема проаналізовано наявність та справність дорожньої техніки та наявність підсипних матеріалів, акцентовано на важливості розчистки під’їздів до служб оперативного реагування.
 
Крім того, продовжують працювати пункти обігріву на базі приймального відділення (терапевтичного корпусу) центральної районної лікарні та територіального центру обслуговування інвалідів, одиноких, перестарілих громадян та штабу Перечинської районної організації Партії регіонів також діє пункт обігріву

Коментарі

Я
я

дебіли

У
українець

Мукачево.нет! Коли формуєте назву статті, то хоч зверніть увагу на грамотність написання!!! Не ПеречинщЕна, а ПеречинщИна!!! Грамотії!!!

Читайте також