На перевалах Закарпаття створюються зони тимчасового митного контролю

5
17

Таке рішення було прийнято сьогодні в ОДА, аби, нібито, ефективніше боротися з контрабандою підакцизних товарів.

Саме через пропускні пункти у Нижніх Воротах та Лазещині в область заїжджає левова частка вантажів з інших українських регіонів.

Відтепер контролювати вантажопотік зможуть не тільки поліцейські та податківці, але й прикордонники та митники, які ще на в’їзді в область мають право розпломбувати фури, обстежити товар і знову його опломбувати.

Пояснюють посилений контроль за вантажем на двох перевалах тим, що він необхідний аби зменшити кількість сигарет, які завозяться до нас із метою подальшої контрабанди не через контрольно-пропускні пункти, а через «зелений» кордон. 

 

Коментарі

П
пасульов

запомніть контрабанда була є і буде просто управляющий персонал міняєся

Р
Рембо

Будь- який каприз за ваші гроші, а лохи нехай платять податки для утримання цієі свори дармоідів, митницю на шляху до офшорів не пробував поставити фестивальник

П
правда

ко цим дублюючим структурам платить зарплату??? і правильно пише Роман - треба перевіряти те, що масово завозиться без розмитнення через кордон з Європи і таким чином бюджет недоотримує мільярди гривець, оце велика біда держави Україна, але тут чомусь замовчують проблему, ЧОМУ ???

W
wadfdw

Скоро незалежність :)

А
Ародюж

Це наддурна ідея очільника області дурня москаля який від показухи здурів запиатайте митників скільки порушень виявили і як цілу добу сплять в машинах а гроші з бюджету треба москаля зобовязати хай із своеі кишені платить митникам тоді може почне думати

X
xxx

Хоч одна приємна новина за останній час !!! А заїзджати в область можна без віз чи потрібна Шенгенська ??? Як скоро між Закарпаттям та ЄС знімуть границю ???

5
555

ось и маете майдануту реформу жити стало не липше а чем дальше тим хуже втикати вици треба.

1
13

Мало на границях дають зелених, треба більше Привіт дебільна країно

A
aefw4f

починається ЗНр :))

4
455

Ура, дождались границы на перевале...Еще паспортный контроль и все будет ОК.

Д
Дядя

Се підготовка до федералізації Юкрайни

:
:)

Нова границя? Іген?

О
Оксана

Може скоро ще й границю повністю туди перенесуть?

Р
Роман

Потрібно перевіряти імпорт, що виїзджає з області. Там справжня контрабанда. А цигарки хай мадяри перевіряють.

М
мукачівець

ДАВНО ТРЕБА БУЛО,ЗА КОРДОНОМ УЖЕ ДАВНО ТАКА ПРАКТИКА

Z
Zoltan

Еще и пограничников туда! Ой, пахнет сепаратизмом :)

В
ВК

" ... мають право розпломбувати фури, обстежити товар і знову його опломбувати". Це що передбачено митним Кодексом? Безлад в нашій державі тому, що вказівка чи прихіть начальника відміняє Закон. І ніхто за це не відповідає

Читайте також