На перевалі затримали 3-х шріланкійців та киянина, який віз їх у Мукачево (ФОТО)

16
5

Іноземці мали при собі паспорти, але у країну вони потрапили незаконно.

Як розповідають прикордонники, вчора, на посту Нижні Ворота вони зупинили автівку «Daewoo» якою керував 32-річний громадянин України.

У салоні авто було ще троє чоловіків-іноземців. Всі вони надали документи, після чого стало відомо, що вони є громадянами Шрі-Ланки.

Перевіривши відповідну інформацію прикордонники дізнались, що 36, 22 та 20 річні чоловіки заїхали в Україну нелегально.

А от українець, який їх віз, каже, що зустрів їх у Києві, і погодився привезти їх у Мукачево.

— Наразі із затриманими громадянами проводяться фільтраційні заходи. Після з’ясування усіх обставин правопорушення та мети незаконного перебування на території України, іноземців передадуть співробітникам міграційної служби, - зазначають прикордонники Мукачівського загону.

А от у поліції додають, що попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 332 ККУ, тобто незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

Дивіться також: Наші "профукали": Угорська сторона зловила нелегала на своєму боці 

Коментарі

М
Мадьарка

До Пiтьо. Прикордонники знають де кордон. Най iх пущяють, най мадяри та словаки имавуть та годують нашо ми за це маемо платити.

К
Камри40

Это засланные петушки едут в кацапландию для раскола страны которой уже в принципе нет, а тем временем давайте петь песню про х@&?о.

НП
Настоящий Піьто

моє слово такое - най чорні ідуть субі путьом у Європу! Платиме усім. Нашо їх імаєте???

ПВ
Пітьо вка

А для чого іх задержали?? Треба було прослідити прикордонникам разом с СБУ куда іх доставлять і до кого!! Чи то якраз і стався конфуз між двома установами? Права рука незнає шо робить ліва??

П
Пітьо

Яка ще незаконна переправка осіб через кордон??? На Нижніх воротах задержали їх!!

Читайте також