На Першотравневій у Мукачеві серед білого дня обікрали джип. Двері авто у крові (ФОТО, ВІДЕО)

8
9

Саме зараз на місці працюють патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група разом з експертами.

Як повідомили Мukachevo.net у Мукачівському відділку поліції, до них звернулась жінка яка заявила про крадіжку грошейу суммі 3000 гривень з авто.

Зловмисники розбили скло автомобіля, яке було припарковане на вулиці Першотравнева. На дверях через яке викрали гроші залишилось багато крові. Можна припустити, що викрадач поранився коли розбивав скло. 

На місці працюють експерти, які збирають відбитки пальців. Деталі крадіжки від правоохоронців чекайте трохи згодом. 

Коментарі

ДО
до Олексія

чому за 150? + наука у сільхозі + інструктор та де там 150)))) там усі 400 буде)))

О
Олексій

Бидло, яке купило водійське за 150 у.о. не знало і навіть не підозрювало, що паркуватися на газонах заборонено *сарказм*

ДМ
до максу 05.56

пункт 15.10.Стоянка забороняється: a)у місцях, де заборонена зупинка; б)на тротуарах (крім місць, позначених відповідними дорожніми знаками, встановленими з табличками); в)на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для руху пішоходів залишається щонайменше 2 м; г)ближче 50 м від залізничних переїздів; ґ)поза населеними пунктами в зоні небезпечних поворотів і випуклих переломів поздовжнього профілю дороги з видимістю або оглядовістю менше 100 м хоча б в одному напрямку руху; д) у місцях, де транспортний засіб, що стоїть, зробить неможливим рух інших транспортних засобів або створить перешкоду для руху пішоходів; е) ближче 5 м від контейнерних майданчиків та/або контейнерів для збирання побутових відходів, місце розміщення або облаштування яких відповідає вимогам законодавства; є)на газонах.

ДН
до нижнього

не на газоні

БМ
безумний макс

відправ відео авакову пріус і газелька тоже на газоні

О
Оператору

Оператору психанул. Аж 4 секунды снимал!!!

М
максу

Порушення якого пункту ПДР?

М
максу

я тоже усе розбиваю вікно і краду магнітофон, гроші і пахучку кідь машина на газоні

М
Макс

Авто запарковане на газоні? Це ж порушення ПДР

Читайте також