На площі Народній в Ужгороді вже мурують фонтан (ФОТО)

6
9

27 вересня цього року на площі розпочали будівельні роботи, а саме розмітку території.

Втім цим роботам перешкодили місцеві активісти. Але 29 вересня, поки ужгородці перебували на відпочинку та у церкві, на площу звезли техніку: екскаватор та вантажівки.

В результаті відбулося повторне протистояння активістів забудовникам, яке правоохоронці трактували як дрібне хуліганство та супротив. На активістів завели справи. Частина судових засідань вже відбулося, як покарання – штрафи у розмірі до 140 грн. На черзі – колективна «справ 5-ьох», на яких до суду подала позов облдержадміністрація з вимогою заборонити перебувати їм на території будівельного майданчика. 

А роботи тим часом продовжуються. На площі вже розбили територію під клумби, висадили на них траву. По периметру викопані траншеї для майбутніх кущів самшиту. Також на Народній прокладають нову бруківку та зводять майбутній світловий фонтан. 

Мукачево.net

Коментарі

О
ОКО

Кад"і"рову. Іди звідки прийшов. Якщо загубився-іди на "Барву".

Д
До!!!

А ти все х таки такий як балога і к "не сам не гем не бругому не дам"!!! ГАНЬБА!!!!

РК
Рамзан Кадыров

Даже ислам изрядно о**ел от этой безвкусицы!

!
!!!

Так, звісно, буде красиво... для мужлаїв та чиновників які сидять у своїх кабінетах, а ви радійте за них та ходіть по своїх розбитих вулицях.

ГА
Главный архитектор вселенной

Молодцы.Однозначно будет красиво, уютно, комфортно.А купленные провокаторы-митингаторы могут ходить на стадион любоваться футбольными полями.

О
ОКО

Для тупих та неосвідчених. Красиво буде точно!!! А свого Балогу і К лижіть "у всі дірки" з своїми неадикватними та незрозумілими амбіціями.

7
777

теперь чиновники не выходя из кабинета смогут потешить свой поганый глаз фонтаном.

РК
Рамзан Кадыров

Будет хуйня! Лучше бы мечеть построили!

1
123

Красиво буде і приємно для відпочинку!!!

Читайте також