На площу Народну в Ужгороді знову вигнали тітушок (ФОТО)

45
28

Більше того, вони заходилися створювати власний люстраційний комітет, аби кошмарити майданівців.

Сьогодні близько обіду перед будівлею Закарпатської ОДА та облради зібралося близько 40 людей виразної зовнішності. Переважно екс-регіонали та ратушняківці, а також наближені до в.о. начальника закарпатської міліції Шаранича, зокрема регіонал та екс-заступник Ратушняка Химинець, екс-голова профкому ЗакДУ Віталій Смірнов, який, прославився тим, що "торгував" заліками за голоси за Януковича, кум Шаранича Сергій Машталір.

Усі вони долучилися до Івана Данацка, який днями організував на площі театр одного актора з наметом і прапором, а раніше був засуджений за перевіз нелегалів.

Мукачево.net

Коментарі

С
саша

Той бандит Данацко разом з Лунченком допиздиться.Закопавуть його нахер.Ратушняка у психушку нахер.Шаранича за грати.Задолбали бандити.

М
миха

Прекратите убивать детей Донбаса. Верните своих домой.

П
пане

Красавцы

Д"
До "миха"

не строчіть єресі не до теми, ще й брехливо-путінської, що пальці відсохнуть.

М
миха

Под Славянском сбит третий за 29 мая вертолет украинских военных мясников.Захвачен в плен один пилот. Его ожидает мучительная медленная смерть.

М
Мацку

Так ты сам бухарь

М
Мацко

але тепер вони виглядають так http://ic.pics.livejournal.com/yourfucker/32475450/4379/4379_640.jpg

1
1

Карикатурні бандюки з 90-х. Ось італійська мафія, майже сто років тому, а які все ж таки інтелігентні обличчя :) http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/321/14666/4873760/13/incoruptibilii.jpg?width=500&height=380

М
Мацко

Я ніколи до "ригів" не просився а якщо я злюдми до цього спілкувався то я не переставав деякий час з ними спілкування, але перервав на початку 2013 спілкуватись !

М
Мацко

Я ніколи не був з сачком з свободою я був тільки на революції. Пішов я в штаб Порошенка а не Балоги для того щоб україни випрати президента в першому турі, щоб в країні можна було порядок навести йдіть на схід воювати чим тут прапорами махати . яка Громадська Організація без фінансування має 50 прапорів на 40 чоловік. Візьміть "СНК" вони хоч пяних митників ловлять за рульом.

N
NNN

Куди військомат дивиться-морально підготовлені з бойовим духом хлопці-чим не герої проти сепаратистів? А то мобілізують мирних трудяг...

Д
Даня

Мацко бігав з ригами в 2012 і просився до них завжди а під революцію просився за інших. Хвора і неадекватна людига. Плюється і кричить як дикий

М
Мацку

Ти оприділись з Юалогами ти си з свободою. А то бігаєш як шл*ха. То з Чубірком то з Сачком, то сам по собі. Тебе місто знає як дитину яка робить проблеми як собі так і батьку

М
мацко

я тама був нарахував 87 чоловік.мій батько у ініціативній групі мені несподобалось що казали що фотки з кабінету балоги його кабінет на 5 а фото були з балкона, і балогу у відпустці, і поїхав в київ ). І я рахую як регіонали можуть бути в люстраційному комітеті:-)

ЧМ
Чесний мент

Ліца всі проходять по оператиних ділах в убозі група рати, група волошина, і декілька шавок погорелова ! Люстратори херові!

В
варош

не було б євромайдану,то сьгодні продавали б ми родичів,щоб Янек і його банда бузерантів виливали нові золоті батони за наші гроші.

5
567

В усьому існує причинно-наслідковий зв"язок. Не було би т. зв. "євромайдану" - не було би днишнього бардака, хаоса і крові.

В
варош

подивіться на фото скільки у нас багато новобранців,а скажіть їм що треба піти воювати за Україну,то кожний витягне із кишені справку що він інвалід дитинства.

В
Валя

Чому коментарі удаляють? Обнагліли дочиста. Хіба це та котшталево-чесна журналістика? Ганусич дурень, як і всі ваші 'журналісти'

П
патріот

шо удаляєте коментарі?????

Ф
фото

Дивлячись на фото - справжня інтелігенція, особливо той, в біломуу, аж мозок випирає.

А
Адміну

Там було близько 500 людей, нема аргументів і валите Дацка того? На всіх нема досьє? Аня, це такі люстратори як і той дітвак що з циганами приїхав люструвати шаранича в свій час. Люструвати має право кожен.

В
варош

підуть,але в Київ,щоб спитати де можна діти таких дебілів що стояли на площі,бо наші дурдоми з такою хронічною хворобою не справляються.Нащо їх Рати випускає із закритих установ?

T
tree

иа ио верховенські хлопи постриглися та оділи з секонда їх, а ви тітушки, тітушки. то екскурсія в цивілізацію, показали що є і туалет не лише будар!

А
Аня

та які це люстратори?, я бачила, як по сто гривнів на набці їм химинець давав. птушники херові

В
Вася

Ваш рата херопатріоте на антимайдані з ледидою стояв. а Балоги в той час організовували людей на Майдан в Київ.

В
Вася

сразу видно ож сай Балогівський, пишуть ож перекручено, як йому вигодно

А
Адміну

Тут правду чути не хотять? Не треба безпідставно видаляти коментарі в яких пишуть правду. А Балоги повинні піти. І підуть.

Читайте також