На Покрови мукачівці молилися за мир в Україні (ВІДЕО)

10
0

Православні мукачівці у День Українського козацтва, а відтепер і в День захисника України вшанували загиблих закарпатських бійців.

У храмі Успіння Пресвятої Богородиці Київського патріархату не лише віддали шану героям України, а й співали патріотичних пісень на їхню честь.

14 жовтня в Україні відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці. Для вірян воно -  символ захисту небесних сил від воєн та нещасть. Заради цієї події у храмі Успіння Пресвятої Богородиці Київського Патріархату зібрались жителі Мукачева, для того щоб разом із священнослужителями помолитися за Україну та її захисників. Парафіяни та духівники відзначають важливість цього свята для нашої держави. Віряни, які прийшли на святкову службу молилися за захисників України, а особливо за військових, які сьогодні боронять східні кордони нашої держави. Отець Сергій зазначає: військові самі звертаються з проханням помолитися за них і дякують Богу за те, що він їх оберігає. На святі був присутній і міський голова м. Мукачева – Золтан Лендєл. Він відзначив, указ Президента України про встановлення  14 жовтня Дня захисника України - своєчасний та правильний крок і  відповідає тій ситуації, яка склалася сьогодні в нашій державі. Завершилась служба виступом  хористів, які у своїх піснях прославляли Україну та її народ.

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також