На Полтавщині поховали закарпатця, який потрапив під обстріл терористів на Сході

14
1

Вчора, у селі Пузикове Глобинського району, що на Полтавщині поховали Руслана Рущака, який загинув при виконанні військового обов’язку під час проведення антитерористичної операції на сході України.

8 липня у селі Пузикове Глобинського району відбулися похорони Руслана Рущака, який загинув при виконанні військового обов’язку під час проведення антитерористичної операції на сході України.

Народився Руслан Рущак 3 січня 1988 року у Міжгірському районі Закарпатської області. З 1993 року проживав на Глобинщині. Закінчив школу, працював у ТОВ Агрофірма «Пузиківська», проходив строкову службу в Українській армії.

На початку квітня Руслан був мобілізований до Збройних сил України та направлений для участі в антитерористичній операції.

4 липня блокпост, на якому ніс службу Руслан Рущак разом із своїми бойовими товаришами, був обстріляний терористами із мінометів.

Провести в останню путь, попрощатися з Русланом зібралися рідні і близькі, друзі, односельці, пише пише Полтавська обласна рада.

Учасники траурного мітингу говорили про те, що Руслан був доброю людиною, хорошим сином і братом, а ще - справжнім патріотом, любив Україну і вважав за необхідне захищати її від терористів.

Коментарі

П
патріот

Вічна Слава герою!

Читайте також